2777
2789
چیو توضیح بدم؟ متوجه نشدم

اخر زمان🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

همه ی منابعی ک من دیدم از همین الفتن هس ینی نباید مطمین بود؟؟ منبع اهل تسنن؟ 

سند اکثر روایاتش ضعیفه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم یکم تحقیق😐😐🎈من میگم همه چیوباور  نکنید  شما میخواید منو بزنید😭😭🎈

خدا شاهده اگه چیزیو باور کرده باشم 😂 فقط چیزایی ک دیدم با منبع رو گفتم

دیگه علم غیب نداشتم الفتن دروغ میکه 

بهم وحی نمیشه کی راس میگه کی دروغ 😁❤️

من اگر نیکم و گر بد ؛ تو برو خود را باش !
عزیزم زمان حضرت محمد شیعه و سنی وجود نداشته همه مسلمان بودن😊

مگه من بحث شیعه و سنی در زمان رسول خدا کردم؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خدا شاهده اگه چیزیو باور کرده باشم 😂 فقط چیزایی ک دیدم با منبع رو گفتم دیگه علم غیب نداشتم الفتن د ...

اول با منبع نگفتیا😠همه مثل من نیستن دنبال منبع باشن یهو باور میکنن😐😂🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

مگه من بحث شیعه و سنی در زمان رسول خدا کردم؟

شما منظورتون اینه ب دوست عزیز میگین الفتح موثق نیس روایاتش ضعیفه 

اینو یادتون باشه هر مذهبی ارزش خودشو داره نباید یکیو ببرین بالا و دیگری پایین بانو بینشان

🍁

بانوی بی نشان همه حرفاشون درسته و با مدرک دارن میگن بهتون  درست بخونید اصلا بحث شیعه و سنی نیست🤗😘🎈

گفتن اهل شیعه این عقیده رو دارن نگفتن ک زمان پیامبر این عقیده بوده

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
بانو جان یک سوال ازت دارم. خدا خیرت بده جوابم رو بده. اگه من بدون اطلاع همسرم موهامو کوتاه کنم گناه ...

چطوری بگم!؟😑

جز دایره ولایت مرد نیست مگر اینکه جز اموری باشه که در راستای تمکین از مرد هست.

اما از نظر اخلاقی بهتره با هم‌صحبت کنید.حتما ایشون هم‌درک میکنند

چطوری بگم!؟😑 جز دایره ولایت مرد نیست مگر اینکه جز اموری باشه که در راستای تمکین از مرد هست. اما ا ...

سپاس فراوان 

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
شما منظورتون اینه ب دوست عزیز میگین الفتح موثق نیس روایاتش ضعیفه  اینو یادتون باشه هر مذهبی ار ...

قصد تخریب نیست.اهل سنت هم‌منابع موثق کم ندارند.

الان حرف روی سندیت و وثاقت این کتابه.چه ربطی به نوع مذهب داره؟

در بعضی کتب بسیار معتبر شیعه مثل اصول کافی که همه سر اون قسم میخورند هم روایات ضعیف وجود داره.این یعنی ارزش نویسنده کتاب و شیعه اومده پایین؟!😒

بحث علمی تحقیر و عزت برنمیداره.هدف فهم حرف صحیحه

ضمن اینکه الفتن زمان عباسیان نوشته شده

ربطی به پیامبر نداره

شاید ۲۵ تا حالا کمتر و بیشتر ارجاع داده شده به پیامبر  و ائمه.بقیه رو از کعب الاحبار و صحابه و...نقل کرده