2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد در صد. اون به شما تا همین الان سه و نیم کادو داده نیخوای دو تومن بدی؟ 

خب فرق داره اون مرده دسش توجیب خودشه خیلی بیشترم  داده انقدلوتیه اصلاتوقع نداره هاااا بخدامن خودم خجالت میکشم

دوستِ عزیزتاتوانی درجهان یکرنگ باش قالی ازصدرنگ بودن زیرپاافتاده...

فروردین ۹۸

واسه عروسیشون ی ربع سکه دادم،۱۰۰ تومن موقع رقص دادم ب داداشم،۱۰۰ هم ب خانومش.

پاگشاشون کردمم،۳۰۰ گذاشتم تو پاکت دادم بهشون.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

چه شوهرای خوبی دارین☹

بله شوهرم برا هر کی هر کاری ازش بربیاد دریغ نمی کنه،حتی غذای خودش و شریک میکنه هرکی نزدیکش باشه در این حد .اما خب الان چند ساله با بردار و زنش کلا قطع ارتباطیم و خیلی دلم سیاه شده ازشون لیاقت نداشتن

خب فرق داره اون مرده دسش توجیب خودشه خیلی بیشترم  داده انقدلوتیه اصلاتوقع نداره هاااا بخدامن خو ...

مرد باشه. بالاخره اونم جلوی زنش رو داره به نظرم.  شوهرت هم باید بدونه که بیشتر پس نمیده حدااقل پولی که کادو گرفته رو پس بده. در هر صورت نظرات متفاوته. من اصلا نمیتونم به کسی کمتر از چیزی که بم کادو داده کادو بدم

شوهرم اتفاقا خیلی دلش میخوادخوب بده ولی مازیرقرضیم

من همین که شوهرم بفکره برام بسه که فقط میفهمه  بعداگه من بخوام مث داداشام وخواهرم کادوبدم نمیتونم اصلاآخه اونادلی براخودم ودخترم همش طلامیخرن اصلا بی توقع بارهام میگن نکنه بری اذیت شوهرت کنی مادلمون میخوادبخریم براتون ولی خب حرف شمادرسته ولی درصورتی که به خونه یوخ نشینه آدم همینم باسختی بایدجورکنیم خرج لباس وارایشگامم کم میکنم حتما

دوستِ عزیزتاتوانی درجهان یکرنگ باش قالی ازصدرنگ بودن زیرپاافتاده...
چرا ارزو؟؟ چرا ازدواج نمیکنن؟

دلیل خاصی نداره نمیدونم فعلا که قسمت نشده البته کوچیکه بیشتر بخاطر بزرگه صبوری کرده ولی انشاالله دیگه بعد از سالگرد بابام جدیتر میشیم

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘