بهش میگم میگما مثلا شکم خودتو نگاه چقد گندس چقد بومیدی از رو نمیره ک
مردا همه همینن فکر میکنن برد پیتن😉
درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
سنگ مرداب هم ضرر داره و هم بعد از یه مدت زیر بغل رو تیره میکنه من خیلی چیزا رو امتحان کردم
فقط و فقط پودر MTZ از داروخونه بخر عالیه من دو.سه ساله دارم استفاده میکنم البته اگر پودر گیاهی از جای سالم بگیری بهتره مام پودری اونم عالی بود و ضرر هم نداره
من یه خانمی همینجابهم گفت دستش دردنکنه کمی حنابزن زیربغلت توحمام چنددقیقه بعدم دیگه حمو ...
حنا گفتی خدا خیرَش بده یه زمان تو استخرها مریضی زّیاد اومده بود یه منم یکی گفت خوتو با حنا بشور عفونت ازبین میبره جمعشم میکنه ربطی نداشت گفتم چون بدرد ما خانومها میخوره
ای ممام ژله ای ها یادتونه واقعا از این حموم تا اون حموم بو نمی گرفت آدم اما بعدا گفتن ضرر داره ومان ...
ماما ک واقعامضرن ولی زینک نه البته ی مدت گفتن اونم ولی ی دکتر شنیدم اینو اونایی ک این محصولاتو تولید میکنن شایعه میکنن چون زینک هم ارزونه هم پرفروش.ولی واقعا مشکلی نداره چون عرق میکنی ولی ابدا بو نمیده
فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️