2777
2789
عنوان

از وقتی کرونا اومده پرخاشگر شدم

394 بازدید | 30 پست

لچه ها من از وقتی کرونا اومده خیلی پرخاشگر و عصبی شدم پر از استرسم پر از نگرانی هستم قبلا خیلی مامان شاد و یر زنده ای بودم اما الان انقدر عصبی بودم که رو بچمم تاثیر گذاشته بچه من ک نمونه نداشت الان لجوج شده خودم کلافه ام همش با شوهرم بحث میکنم حوصله خودمم ندارم بعد مدت ها چند روز پیش رفتم خونه ماد ررشوهرم از بس اسنرس کشیدم بهم گفت تا بعد کرونا نیا خونمون دیگه همه ازم خسته شدن دارم دق میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدااا .

منم همینطور . بخدا دارم دیونه میشم . یهو تپش قلب میگرم .

دائما در طول روز استرس شدید دارم .

کاش زندگی آروم قبلمون برگرده .

کاش خدا به همه مون رحم کنه .

چقدر زندگی خسته کننده شده .

منم از اسفند تا الان فقط یکبار رفتم خونه مادر شوهرم . فقط چایی خوردم.

لب به هیچی نزدم . استرس شدید شده بودم .

دیونه شدم  .

مادر شوهرمم متوجه شد و زیر پوستی بهم تیکه انداخت . 

خیلی بده این روزا 😭😭😭

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

عزيزم تقريبا فكر ميكنم خيليهامون اينطوري شديم ، من سعي ميكنم خودم رو كنترل كنم ولي از درون خيلي داغون هستم ، بيشتر هم نگران بچه هام هستم دائم دارم با خودم فكر ميكنم يعني چي ميشه ؟ يعني زندگي به روال عادي برميگرده ؟ مگه ميشه بچه ها كه بايد موجوداتي اجتماعي بار بيان يكسره توي خونه باشن و كسي رو نبينند ؟ وضعيت اقتصادي چي ميشه ؟ و هزاران سوال ديگه كه ذهن آدم رو داغون ميكنه ، بعد هم در جوابش با خودم ميگم خدا بزرگه و حتما كمكمون ميكنه ولي خوب باز هم آروم آروم نميشم ، نميدونم خودم رو ميگم شايد ايمانم ضعيف شده . خدايا خودت به دادمون برس .

بالاخره زندگیه همه تحت الشعاع قرار گرفته،تقریبا همه همینطورن،نه میشه برای آینده برنامه ریزی کرد نه از زندگیه امروزت سردرمیاری،ولی به هرحال باید گذروند اینم یه دوره ای از زندگی هست باید باهاش ساخت

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
خیلی جون دوستی ....شل کن دوست عزیز    

نه . من واقعا درک میکنم ایشونو .

اصلا انگار تبدیل شده به یک وسواس . اصلا انگار بحث جون و بیماری نیست دیگه . یک وسواس شدید شده، که افتاده به جونمون و ول کن نیست 😭😭😭😭

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
عزيزم تقريبا فكر ميكنم خيليهامون اينطوري شديم ، من سعي ميكنم خودم رو كنترل كنم ولي از درون خيلي داغو ...

دقیقا همه اون چیزهایی که تو ذهن من بود گفتی .

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

خانوما شما با این همه استرس میتونید روزه بگیرید؟من دو روز هست گرفتم روزمو ولی بعد از ظهر که میشه دیگه کلافه میشم پسرم هم کوچیکه مدام میگه باهام بازی کن،منم عصبی میشم دیگه کلا رژیم هم میگیرم عصبی میشم با این وضع کرونا که دیگه بدتر هم شده بخدا دیگه نمیدونم روزم رو بگیرم یا نه؟😔

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
نه . من واقعا درک میکنم ایشونو . اصلا انگار تبدیل شده به یک وسواس . اصلا انگار بحث جون و بیماری نیس ...

به نظر من هم اصلا ربطي به جون دوست بودن نداره ، من اصلا از اينكه كرونا بگيرم خيلي واقعا نميترسم بيشتر استرسم به خاطر اين هست كه اصلا نميدونم اين وضعيت و اين سبك زندگي تا كي ميخواد ادامه پيدا كنه .

2790
2778
2791
2779
2792