2777
2789
عنوان

واتساپ جی بی کی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 19311 بازدید | 30 پست

استوری رو میشه نگا کرد بدون اینکه بفهمه.تو تنظیمات باید بری درستش کنی

میشه پیام بدنت بخونی تیک آبی نخوره حتی گروه ها.ولی پیام تو میدی بخونن ابی میخوره.یا پیاما یه تیک بخوره وقتی میرسه بهت و تیک دوم نخوره اما این باعث میشه گاهی پیاما دیر برسن یا ترسن😁

دیگه اینکه تاریخ بازدیدت رو ثابت کنی

و استوریا رو دانلود کنی

پروفایل رو نمیدونم یه مدل داشتم میشد دید یادم نیست همین جی بی بود یا نه

دو ساله مجازی ندارم دیگه در همین حد یادم بود

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی مثلا من ک وات ساپ جی بی ندارم اما طرف مقابلم داره  همون طرف میتونه استوری هامو چک کنه بدو ...

اره

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

اهایکی از چیزایی که خیلی من خوشم ازش میاد اینه که عکس افراد رو توی گروها کنار هر پیامش میزاره وتوی گروه مینویسه فلانی چند تا پیام داده تاحالا

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
آره میتونه

ببخش من سوالم زیاد شده میشه من واتس جی بی نصب کنم بفهمم واقعا استوری هامو چک میکنه ?

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
ببخش من سوالم زیاد شده میشه من واتس جی بی نصب کنم بفهمم واقعا استوری هامو چک میکنه ?

نه حتی اگه جی بی هم نصب کنی اگه اون کاری کرده باشه نتونی ببینی استوریشو تو نمیتونی بفهمی میبینه یا نه

خدایا شکرت😍💖
میشه بگی از کجا دانلود کردی منم میخام

اوه از کجا تاپیکو پیدا کردی؟ بعد چند ماه😂😂😂

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
سلام من دارم کلی قابلیت داره

سلام میشه لینکشو بدی بهم زیاد جستجو کردم اکثرا دانلودر وضعیت هستن.جی بی نیستن

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

من داشتم ولی باید بروز رسانیش کنی نسخه جدیدش هم نیست .

اگه کسی داره ب منم معرفی کنه

هرگز از دوست داشتنت دست نکشیدم، فقط وقتی دیدم که تو اهمیتی نمیدی، دیگه ابرازش نکردم.  💔
نه حتی اگه جی بی هم نصب کنی اگه اون کاری کرده باشه نتونی ببینی استوریشو تو نمیتونی بفهمی میبینه یا ن ...

ببخشید میتونم ی سوال بپرسم ؟

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁