2777
2789

اره😔

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

اما زیاد دلمو شکستن

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

قطعا جبران نمیشه عینا

ولی شاید  با  عذرخواهی کردن و حلالیت  طلبیدن  بشه  یه ذره  از بار  روی دوش مون سبک شه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
قطعا جبران نمیشه عینا ولی شاید  با  عذرخواهی کردن و حلالیت  طلبیدن  بشه &n ...

اخه میدونی من واقعا دست خودم نبود.با ی نفر تو مجازی ح میزدم.خیلی عادی مث همه دوستای دخترم.ولی اون ی جور دیگ برداشت کرد.با اینکه از من کوچیکتر بود..خلاصه اینکه چن ماه باهاش ح نزدم تا اینکه تولدم تبریک گفت.دوباره بهش محل ندادم تا اینکه چن وقت پیش یه تیکه از آهنگی ک دوس دارم برام فرستاد منم درجا بلاکش کردم.

سی پاره منم ترک چله کن....

برای من زیاد دل شکستن خیلی خیلی ‌، ولی خودم سرم تو لاک خودمه اما زیاد دیدم الانم که باردارم در حق خوب بد دعا میکنم هر چی کردن سرشون بیاد فعلا ی نفر بدجور دامن گیرش شد 

پیج من را دنبال کنید کارم خیلی گیره shoe.s509 صلوات برای حاجت دلت