2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم من خودمم همینجورم الان پریودیم تموم شده ولی زیر شکمم درد داره خودمم نمیدونم علت چیه. چرا نمیری ...

به دکتر تلفنی زنگ زدم گفت یا عفونت زده به رحمت یا کیسته  چرک خشک کن  داده برا 5 6 روز ولی الان خیلی درد دارم بعدد دسشویی

نمیاد خون بعد از پریودی اما خیلی درد دارم تو اقدامم هستم کلا ناراحتم فکر و ذهنم همش درگیره ک باردارن ...

عزیزم زنگ بزن به دکتر تو سایت نوبت ای ار مشاوره کن ولی تو این شرایط بارداری خطرناکه  منم خیلی درد شدید دارم هر روز خیلی ناراحتم  و عصبی 

عزیزم زنگ بزن به دکتر تو سایت نوبت ای ار مشاوره کن ولی تو این شرایط بارداری خطرناکه  منم خیلی د ...

آخه من ی زایمان زودرس داشتم دوسدارم بازم باردار بشم تا از فکر اون بیام بیرون بخدا خیلی دلم شکستست😑

هیچکسم نمیتونه درک کنه میزان دردو و اذیتو ایشالا خوب بشم اما خیلی میترسم

من درک میکنم گلم خودمم از موقعی ک ازدواج کردم همش عفونت دارم هم رحم هم عفونت ادراری خیلی اذیت کنندست خیلی

آخه من ی زایمان زودرس داشتم دوسدارم بازم باردار بشم تا از فکر اون بیام بیرون بخدا خیلی دلم شکستست😑

وای چه بد عزیزم حتما  بخاطر

عفونتت سقط شد دنبال درمان نرفتی