2777
2789
عنوان

بیمار کرونا

5089 بازدید | 84 پست

خانما من همسرم ۱۳ اسفند تستش مثبت شد حدودا تا ۱۳ فروردین درگیر بود . یه مدت بهتر بود باز چند روزه که به شدت احساس خستگی داره و اشتهاش فوق العاده کم شده . روزه هم میگیره برای افزایش اشتها بنظرتون چکار کنم ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
روزه نگیره

قبول نمیکنه یک هفته هم پیشواز گرفت

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اتفافا داشتم الان به شما فکر میکردم تاپیک زدی چه تله پاتی  عزیزم بدن شوهرتون ضعیف شده بهتره امسال روزه نگیره باید حسابی تقویت بشه ورزش کنه طبیعیه با این ویروس جنگیده رژیم غذاییشو عوض کنه و روحیشو تقویت کنه ممکنه به خاطر افسردگیشم باشه

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

عزیزم دکتر میگف نباید بدنشون ضعیف بشه اخه ممکنه تا۶ هفته ویروس تو بدنشون بمونه اگر ضعیف بشن خدایی نکرده ت این دوران ممکنه دوباره بگیرن.بنظرم نباید روزه بگیرن. باید استراحت کنه و تقویت کنه خودشو

اعلام کردن واجب نیست تا شش هفته بعد از درمان ممکنه برگرده 

یکی از بزرگترین مشکلات اینکه اینجور مواقع حرف گوش نمیده دیشب بهش میگم رنگت زرد شده روزه نگیر میگه نیت کردم میگیرم

روزه اشتباه هست بدنش رو مستعد مریضی میکنه اقوام نزدیک ما میخواست بگیره گفتیم ضرر داره دیگه نگرفت. ای ...

گوش نمیده

عزیزم علائم شون چی بود من بشدت سر درد دارم و عضلات شکمم درد میکنه و سوزش گلو ولی ن تب دارم ن بویایی از دست دادم یعنی کروناس.؟

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
اتفافا داشتم الان به شما فکر میکردم تاپیک زدی چه تله پاتی  عزیزم بدن شوهرتون ضعیف شده بهتره امس ...

قربونت برم من ⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩ دقیقا بخاطر افسردگیش لج میکنه خودشم نمیفهمه داره لج میکنه قشنگ روانی شدم منم کنارش 😐

بخاطر روزه هست ،بدنش هنوز قواش رو بدست نیاورده،داره اشتباه میکنه ،خدا هم راضی نیست

انگار نه انگار هر چی میگم هیچکی حریفش نمیشه