2777
2789
عنوان

ترس

| مشاهده متن کامل بحث + 4593 بازدید | 29 پست

عه چقد جالب 

من وقتایی که خونه تنهام تا حالا شده ظرفای اشپزخونه خودبخود از اب چکان بریزه یه صداهایی میاد انگار یکی داره رو پشت بوم میدوه (خونمون ویلاییه) 

ولی اصلا نمیترسم نمیگم شجاعم یا اعتقاد ندارما 

فقط حس ترسم نمیاد 

من فقط و فقط مرگ میخوام 🖤 لطفا برام آرزوی مرگ کنید و اگه دوس ندارید ارزوی مرگ کنید ارزو کنید به خواسته م برسم 🖤☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اینجور بودم اوایل اردواجم تا دوسال دعا هم گرفتم خوب نشدم تا اینکه رفتم شهرستان یه سیدی بود برام دعا داد گفتم دعا از کسای دیگه گرفتم ولی اثر نداره گفت اب جوش ریختی ......بعد یه دعا داد تا یه هفته بازم میترسیدم ولی به خدا خدا رو هزار مرتبه شکر اب رو آتیش بود فکر گنم دعای ام صبیان بود هنوزم بعد 10 سال تو کمدم نگ6ش داشتم 

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.
ی چیز بگم باورت نمیشه   بخدا چند سال پیش با کابوس بچه عذاب کشیدم .همش خواب میدیم بچم بغلم ...

خخخخ نه بابا منم از این دیوونه بازیها داشتم...‌ بعد یسال عروسی سریع نی نی آوردم اوکی شد... از بیکاری اگه مشغول باشی خوبه

به امید ظهور آقا امام زمان و به امید اینکه دوتا پسرام بشن سرباز امام زمان🤩
من از ادما نمیترسم . شوهرم میگه  نترس درو قفل کن بخاب . میگم اتفاقا در باز باشه نمیترسم اونی ک ...

توهم توهم میاره،همینجوری ادامه بدی نیاز پیدا میکنی به روانپزشک

من زیستنم قصه مردم شده است یک تو وسط زندگی ام گم شده است.
منم اینجور بودم اوایل اردواجم تا دوسال دعا هم گرفتم خوب نشدم تا اینکه رفتم شهرستان یه سیدی بود برام ...

سلام عزیزم عکس متن دعا رو نداری برام بفرستی

راستی گفت دعا رو چیکار کنی همراهت باشه؟

سلام عزیزم عکس متن دعا رو نداری برام بفرستی راستی گفت دعا رو چیکار کنی همراهت باشه؟

د رو باید از دعا نویس بگیری دعای دفع همزاد وام صبیان

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.