2777
2789
عنوان

ازدواج

141 بازدید | 12 پست

سلام من دخترخانومی۲۱ساله هستم که ترس از ازدواج دارم و به بهانه های گاها الکی خواستگارامو رد میکنم واقعا دیگه خسته شدم بعد رد کردنشونم پشیمون میشم همه میگن توقعت بالاس یکی همه چیز تموم میخوای که نیس اما من میخوام یه کیس خوب پیدا کنم که بعدا از ازدواجم پشیمون نشم شما بگید چیکار کنم واقعا سردرگمم همش میگم نکنه ازدواج کنم اینطور بشه اونطور بشه و هزار فکر دیگه میاد سراغم لطفا راهنماییم کنید 

موردای خوب رو رد نکن الکی همین 

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر همین که الکی رد میکنم تو خونمون بحث داریم

خیییلی کار اشتباهیه 

ببین باهاشون حداقل معاشرت کن که تحربه کسب کنی 

مثلا چند جلسه صحبت کن باهاشون 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
از همین مرض رنج میبرم همش نه تو دهنمه😭

ببین اگه چند مورد خوبو الکی رد کنی دیگه تو فامیل و دوست واشنا میپیچه بعد هرکی هم بخواد بیاد خواستگاری میگه فلانی رفته جواب نداده اونوقت ب من جواب میده واسه همینم نمیان دیگه الان موقعشه بنظرم 

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏
بد دردیه تو معیارات چیه

من معیارام زندگی آقازاده هاس😂😂 تجملاتی فک میکنم

میدونم به یه صدمشم نمیرسم ولی دلم میخاد خب. خواستگار میاد خانوادم رد میکنن وگرنه اونقد تنهام با سر قبول میکنما ولی فک نکنم باهاش کنار بیام با این حجم از معیارا بعدش خداروشکر میکنم میگم خوب کردین رد کردینشون