2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

138 بازدید | 11 پست

اینقدر حالم بد شد

من حامله ام ،هر وقت میام نی نی سایت تاپیک هارو که میخونم بهم می ریزم،الانم خیلی داغون شدم یکی بود بنده خدا که شوهرش بعد از به دنیا اومدن دوقلوهاش باهاش بد شده بود تا قبلش باهم خوب بودن،الان خوندم،همش تو ذهنمه همش فکر میکنم شوهر منم اگر اینجور بشه چی،چون شوهرم خیلی خیلی حساسه

وای خدا،بچه ها تورو خدا راه حل بدید که عادت نی نی سایت گردی مو ترک کنم؟

شوهرمم خیلی روش حساسه

همش هم میگه گوشی دستت نگیر

اینترنت وصل نشو برا جنین خوب نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هرچی فکر کنی جذبش میکنی پس به چیزای خوب فکر کن

بعدشم مردا خیلی حساسن تورابطه منظم داشتن کمحبت کردن همینکه بچه میادنباید محبت رو ازشون بگیری یا رابطه نداشته باشی این باعث لطمه خوردن به زندگیت میشه وجای خالی تورو بایکی دیگه پرمیکنه

اون بنده خدا که میگفت اصلا کم نداشته برای شوهرش

ببین وقتی دعوا میکنیم هیچ وقت نمیگیم من مقصربودم میگیم زرف مقابلمون مقصربوده بعدبریم مشاور بهمون میگه مثلا۴۰درصد تومقصری ۶۰درصد شوهرت خب اون خانومم کم وکسری های خودشو نمیلینه هیچ وقت مث ما صحبت کردن میتونه مشکلات رو حل کنه که چی میخادشوهرتون ازتون چه توقعی داره شماها براش براورده نکردین من نمیگم فقط خانوما مقصرن گاهی اوقاتم اقایون خیلی میرن رو اعصاب ولی بنطرمن مردا مث بچه هستن بشدت به محبت نیاز دارن حتی اگه غرورشون اجازه نده بگن اینو واینکه رابطه منظم هم خیلی تاثیرگذاره ماخانوما بعدبچه دارشون دیگه میچسبیم به بچه واصلا نه به ظاهر نه به زندگی و....هیچی اهمیت نمیدیم