2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 46 پست

دخترا رو نمیدونم چون خودم انقدر بد بختی داشتم عاشق نشدم  ولی مردا هیچ وقت و هرگز حتی بعد ازدواجم یک گوشه  قلبشون عشق اول هست .... ببین اون گوشه قلبت حسی هست ؟ ارزش داره؟ لیاقت داره؟ بعد تصمیم بگیر کامل با احساست جلو نرو

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست

مبارکه ....چه باحال .

البته سعی کن گذشته رو کمی فراموش کنی و با عقل و منطق تصمیم بگیری . انشاالله تصمیم درستی بگیری و خوشبخت بشی

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دل ب دل راه داره

حتما اونم دوستت داشته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خیلی خوشحالم واقعا . اصلا زبونم بند اومده. الان می بینم همه اتفاق های این مدت خواست خدا بوده تا این ...

خداروشکر عزیزم ایشااله خوشبخت بشین کنارهم 😍🙏

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

هي جقد كار خدا حكمت داره خدا كنه منم برسم اگه حكمتش اينه فعلا دور باشم بعد برسم صبر ميكنم ولي خدا كنه برسم😢

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
دخترا رو نمیدونم چون خودم انقدر بد بختی داشتم عاشق نشدم  ولی مردا هیچ وقت و هرگز حتی بعد ازدواج ...

دقیقا. پسرا هیچوقت نمیتونن عشق اولشون رو کامل فراموش کنن

واقعا به خوب بودنش ایمان دارم. ولی باز هرچی خدا میخواد همون رقم بخوره برام