2777
2789

خیلی😄

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۸ ماه پیش زدم تازه رسیده به نوک دماغم خیلی دیر بلند میشهههه😠🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

سندرم چتری چیست ؟ به سندرمی که ۹۰ درصد دختران به آن گرفتار شده و موهای خود را چتری زده با آنکه میدانند شبیه میمون میشوند و پس از کوتاهی نادم و پشیمان ميگردند.

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

بستگی ب رشدموها خودت داره

خدایی که به پرندگان مسیر را نشان می دهد،انسان را در نیمه راه رها نمی‌کند.‌‌...                                                                      من تورو دوست دارم ولی میدونم تو خیلی خیلی خیلی بیشتر دوستم داری مهربونم🤍                                                                    

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
سندرم چتری چیست ؟ به سندرمی که ۹۰ درصد دختران به آن گرفتار شده و موهای خود را چتری زده با آنکه میدان ...

دقیقا منم ی مدته رفتم تو فکر چتری کردن موهام😂😅

خدایی که به پرندگان مسیر را نشان می دهد،انسان را در نیمه راه رها نمی‌کند.‌‌...                                                                      من تورو دوست دارم ولی میدونم تو خیلی خیلی خیلی بیشتر دوستم داری مهربونم🤍                                                                    
سندرم چتری چیست ؟ به سندرمی که ۹۰ درصد دختران به آن گرفتار شده و موهای خود را چتری زده با آنکه میدان ...

😂اخ خدا نکشه این عارف و اونجا که میگه

عطر نفس هات خوشبوترین عطر 

چتری موهات زیبا ترین چتر😂 من با چتری های خیالیم میرقصم😂😂😂

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی