2777
2789
عنوان

تولدم

336 بازدید | 20 پست

من عقدم.تو این مدت که عقد بودم واسه خانواده ی همسرم چیزی کم نذاشتم از روز پدر و مادر گرفته تا تولد گرفتن برای همسرم و مادر شوهرم و برادرش و کادو دادن بهشون. ولی تولد من که فروردین بود اصلا هیچکاری نکردن حتی شوهرم یه شاخه گل بهم نداد خیلی توقع داشتم واقعا. نمیدونم چرا دلم باهاش صاف نمیشه نمیتونمم بهش بگم که ازت انتظار داشتم نمیدونم اگه بگم خیلی زشته یا نه😢

بهش بگو

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من فروردینیم میدونی ما فروردینیا مشکلمون زیاد از حد خوبی کردنه

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

نه اصلا زشت نیس باید بهش بگی که من ازت توقع داشتم ولی خیلی محترمانه و جوری که دعوا نشه

سلام . من حدیثم . دختزی پر از اعتماد به نفس  و تلاش . دختری با شیطنت های زیاد . دختر جذاب اما خاکی . خوشحال میشم با خانما دوست شم

بهش بگوو  

بگو مثلا تولدم بود هااااا یادت رفت همین

دیگه منت کادو بقیه رو که گرفتی نذار ولی دیگه از این کارا نکن عزیزم واسه کسی بمیر که برات تب کنه...👌

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

تو دوران عقد از اینکارا نکن بعدا تو زندگی بیفتی میفهمی چقد اشتباهه

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 

منم مثل تو نامزدم تولدمنو یادش رفته بود فردای تولدم قیافه گرفتم اون بدتر از من 😂گفتم ببخشیدا تولدتو یادم رفته بهت تبریک بگم قیافه گرفتی؟ گفت عه تولدت کی بود؟ گفتم دیروز حالا ناراحت شده بود که چرا یادش ننداختم الان خانواده م میگن چرا چیزی نگرفته واسم به خاطر من ناراحت نشد ها به خاطر خانوادم