2777
2789
عنوان

تا حالا شده؟😁

456 بازدید | 44 پست

دیدی...؟ شده تا حالا...؟

توی اوج بی پولی، از جیب یک شلوار قدیمی، بدون اینکه انتظار داشته باشی، کلی پول در بیاری؟

دیدی...؟ شدی تا حالا...؟

توی خونه تنها باشی، گرسنه باشی و یک مرتبه همسایه، در خونه رو بزنه و برات نذری بیاره؟

دیدی...؟ هیچی برای امتحان نخونده باشی و یک مرتبه یک جوری امتحان کنسل بشه؟

شده تا حالا تنها باشی، دلت گرفته باشه و هیچ چیزی خوشحالت نکنه و یک مرتبه شماره‌ی یک دوست قدیمی، بعد مدت ها بیافته روی گوشیت؟ جواب بدی، صحبت کنی و حالت رو خوش کنه؟

دیدی یک مرتبه، بی خبر بارون میاد، برف میاد و یک شهر رو خوشحال می‌کنه؟

نمی‌دونم چه جوری، نمی‌دونم کِی، کجا، ولی یک روز، یک مرتبه، بی‌خبر، حالمون دوباره خوش میشه رفیق.

حالا نگاه کن!

#پرهام_جعفری

@Parhamneveshteh

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منکه دلم خیلی گرفته😓😟😔😭

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
کلید اسراره مگه😂😂😂

خدایی ربطش به کلید اسرار چیه😐

اون که هر کی کار بد میکرد خدا زود جزاشو میداد که خب خیلیم تخیلی طور بود

ینی تو عمرت تا حالا نشده حالت بد باشه یکی زنگ بزنه خوب شی اینا خیلی معمولن اخه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
منکه دلم خیلی گرفته😓😟😔😭

چراا

آزالیا...عزیزِ قدیمی من🦋🥰😍

با منی یاد یاد کسی افتادی؟😁

چراا

بس ک تو خونه موندم ،بس که درس نخونده ریخته رو سرم 

بسکه هیچ کی نی باهاش بحرفم😐🤦‍♀️

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
بس ک تو خونه موندم ،بس که درس نخونده ریخته رو سرم  بسکه هیچ کی نی باهاش بحرفم😐🤦‍♀️

کنکوری هستی؟