2777
2789
عنوان

نظر بدید لطفا

350 بازدید | 75 پست

بچه ها فردا موعدمه

اگه خدا خواست و تا صبح پری نیومد، بنظرتون بیبی بذارم؟

چند روزه علائمی دارم. میدونم خیلی از علائم مشترکه البته. ولی بعضیاشو پریودای قبل نداشتم

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه هفته عقب انداختی بعد بیبی بزن

پریودم هیچموقع عقب نمیفته آخه

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
علائم جدیدت چیه؟

نوک سینه ها درد داره

مزه دهنم صبح تا حالا یه جوریه

ده دوازده روزه درد دارم. گاهی تخمدونا تیر میکشید. یهو حس میکنم درد پریوده ولی میره باز

نوک سینه ها درد داره مزه دهنم صبح تا حالا یه جوریه ده دوازده روزه درد دارم. گاهی تخمدونا تیر میکشی ...

منم همین علائمو داشتم، اگه بتونی یه چند روز صبر کنی بهتره ولی اگه خیلی کم طاقتی صبح یه بیبی چک بزن ایشالا که هاله پررنگ بندازه ☺

نوک سینه ها درد داره مزه دهنم صبح تا حالا یه جوریه ده دوازده روزه درد دارم. گاهی تخمدونا تیر میکشی ...

منم عین شما بود علایمم سه روز گذشته اما روز ۲۴ پری بی بی هاله انداخت 

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
منم همین علائمو داشتم، اگه بتونی یه چند روز صبر کنی بهتره ولی اگه خیلی کم طاقتی صبح یه بیبی چک بزن ا ...

توکل به خدا

منم عین شما بود علایمم سه روز گذشته اما روز ۲۴ پری بی بی هاله انداخت 

دعا کنید دوستان

دعا کنید اگه این ماه قسمتم نیست خدا بهم صبوری بده

بی بی نذاشنی

با منی عزیزم؟

نه هنوز