2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 28 پست
😂👌 ناامید شدم کاملا

البته سه تومنم هس پیش دکترای تازه کار که میخوان یاد بگیرن 😬😬دو سال پیشم یکی از اقوام عمل کرد شیراز پیش دکتر گندمی هفت تومن الان فک کنم گرون تر شده باشه

عزیزم اینابهترینای رشت ن  ولی دکترمعمولی از۶هس تا۱۰ معمولابیشترنیس جاهای دیگ ولی حسابی رو دکت ...

من تا 1سال دیگه میخوام ولی خیلی هزینه ها زیاده باید منصرف بشم😁😁 یه بارم تو فکر پلاسماجت بودم ولی خب تضمینی نیست

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته سه تومنم هس پیش دکترای تازه کار که میخوان یاد بگیرن 😬😬 دو سال پیشم یکی از اقوام عمل کرد شیرا ...

هیچی دیگه خودمونو بدیم دست اون تازه واردا ببینیم چی درمیارن😂

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده
پيش كي؟؟ شايد دروغ گفتن بهت چون خودم ي مدت خيلي زياد يكسره تو مطب دكتر بودم

شاید دونفرشون روی هم شده باشه 30 حالا با تمام هزینه و خرجا

من تا 1سال دیگه میخوام ولی خیلی هزینه ها زیاده باید منصرف بشم😁😁 یه بارم تو فکر پلاسماجت بودم ولی خ ...

من اخه قراره وام مادرم ۴سال دبگ برسه ده تومنه😂

عزیزم خیلی دقت کن هردکتری ارزش نداره جالبیش اینه من دارم رو۳/۴تا ازبهترینای رشت مانورمیدم .امابازخیلی میترسم

#حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤
پيش كي؟؟ من ك باور نميكنم چون خودم ي مدت خيلي زياد يكسره تو مطب دكترا بودم

نميدونم دكترشون كى بود

ولى يادمه چهار پنج سال پيش يه كاربرى اگه اشتباه نكنم پيش دكتر نراقى عمل كرده بود ميگفت بيست و هشت ميليون اون زمان خيلى زياد بود ولى هستن همچين پزشكايى

دوستاى من دهه هشتاد شش هفت ميليون عمل ميكردن

خودمم خيلى سال ديگه قيمتا دستم نيست

مطمئنم سى تومن دادن چون عروسشون داشت خودشو ميكشت اين خرجا چيه ميكنين و ميخواست بگه اين كارارو نكنين بدين ما بريم عشق و حال برا همين سى تومن تو ذهنمه

من اخه قراره وام مادرم ۴سال دبگ برسه ده تومنه😂 عزیزم خیلی دقت کن هردکتری ارزش نداره جالبیش اینه من ...

اره خب حرفت کاملا درسته.. ترس از چی؟ عملش یا بعد عملش؟ 

منم بفرستم بینی م؟زشته ها

نه بابا چه زشتی ماهمه اهل دلیم. بفرست

نميدونم دكترشون كى بود ولى يادمه چهار پنج سال پيش يه كاربرى اگه اشتباه نكنم پيش دكتر نراقى عمل ...

یا ابلفضل😂

اره خب حرفت کاملا درسته.. ترس از چی؟ عملش یا بعد عملش؟ 

عزیزم عکسم نمیاد ولی بعداحتمابرات میفرستم

ترس ازاینکه بدعمل کنه ک مجبورشی ترمیم کنی یاواست عوارض بزاره وازهمه بدتر اون مدلی عمل نکنه ک بهت میاد ..بدترین شم اینه منوتوبینی مون گوشتیه االبته مال من بزرگتره ..ظاهرا دکتره بایدخیلی مهارت داشتع باشه تابتونه خوب دربیاره

نميدونم دكترشون كى بود ولى يادمه چهار پنج سال پيش يه كاربرى اگه اشتباه نكنم پيش دكتر نراقى عمل ...

الان بهترینا تورشت ۹/۵...۱۰تومنه .دیگ اون وحشنناگ بود

عزیزم عکسم نمیاد ولی بعداحتمابرات میفرستم ترس ازاینکه بدعمل کنه ک مجبورشی ترمیم کنی یاواست عوارض بز ...

اها دقیقا باز تا چندماه درست نشون نمیده که انقد ورم داره. دخترعمه خودم وقتی عمل کرده بعد ی سال رفت برای ترمیم. میگفت خودشو تازه نشون داده