2777
2789
عنوان

ازدواج

214 بازدید | 29 پست

دوستان یه خواستگار دارم که باهاش از ایر در ارتباطم فقط هم مامانم میدونه،رشتش قضاوته،حافظ قرآن هستش ولی امروزیه تیپ و....با ادبه،شوخه و.....یه کار هوب دولتی هم داره ولی لجبازه باهام،راستی خیلیییی هم منو دوست داره،شکمو هم خیلیه،همه چیش خوبه فقط لجبازه،چکار کنم با لجبازیش کنار بیام یا جواب منفی بدم؟

اخه بعضی مواقع سر لجبازیش خیلی دعوا میکنیم باهم،ولی خب عاشقمه چون بخطر من با مامانم دعوا هم کردع،که نگین باید مال من بشه و.....

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙

نه من اگه جای تو بودم قبول میکردم

من یک ترک هستم❤️از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سرنگران ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرت میتونم لجبازیشو درس کنم؟

اگه بخوای همه چیز درست میشه فقط باید بخوای بهش بگو که این اخلاقت رو درست کن باهاش حرف بزن که دوستش داری ولی این اخلاقش اذیتت میکنه

من یک ترک هستم❤️از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سرنگران ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
متولد پنج آذر هستش

منم آذری هستم آدمای لجوجی هستن اینو قبول دارم 

خب اینهمه خوصوصیات خوب داره داره بخاطر یه لجبازی ردش نکن لگبازی خصلتیه که میتونی درستش کنی

دختر قحطیه شوهره بعد تو همچین جواهری رو بخاطر یه لجبازی میخای رد کنی؟!😂

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
موقعیت بدی نیست قلق آدم های لجباز اینه ک باهاش لج نکنی وحرفشو گوش بدی بیخیال از لجبازی میشه 

میدونی لجبازیش چجوریه؟

مثلا میگم علیرضا بچه خیلی دوست داذم،بعد میگه نمیزارم بشیم چون دیگه منو دوست نداری،بعد رو حرفش هم میمونه😭

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙