2777
2789
عنوان

دقت کردیییین؟؟؟😉😉😉😉

186 بازدید | 27 پست

یکی تاپیک میزنه میگه وای خیلی خوشگلم و زیبام عکسشو میذاره همه میگن نهههه معمولی هستی...خوشگل نیستییی

یکی تاپیک میزنه خیلییی زشتم اعتماد ب نفس ندارررم عکس میذاره همه میگن نههه خیلیم قشنگی و خوبی

چطوریاست😬😂😂

😬😬😬😬😃

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اختلالات دو قطبی ما اعضا🤔🥵😀😀😀😀

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

دقیقا 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

اینجا هر چی بگی مخالفت میکنن فرقی نداره چی میگی فقط میگن ن اینطوری نیست😂😂😂💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

یکیم به تابلوییه تیر برق فوتوشاپ و عمله میگه من نچرال نچرالم🙄بعد من میگم خدایا بیا منو بخور میگن کفر نگو😐

❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤