2821
2789
عنوان

دقت کردیییین؟؟؟😉😉😉😉

186 بازدید | 27 پست

یکی تاپیک میزنه میگه وای خیلی خوشگلم و زیبام عکسشو میذاره همه میگن نهههه معمولی هستی...خوشگل نیستییی

یکی تاپیک میزنه خیلییی زشتم اعتماد ب نفس ندارررم عکس میذاره همه میگن نههه خیلیم قشنگی و خوبی

چطوریاست😬😂😂

😬😬😬😬😃

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اختلالات دو قطبی ما اعضا🤔🥵😀😀😀😀

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

دقیقا 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

اینجا هر چی بگی مخالفت میکنن فرقی نداره چی میگی فقط میگن ن اینطوری نیست😂😂😂💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
اینجا هر چی بگی مخالفت میکنن فرقی نداره چی میگی فقط میگن ن اینطوری نیست😂😂😂💎

فقط ساز مخااالف😬😬😬

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

یکیم به تابلوییه تیر برق فوتوشاپ و عمله میگه من نچرال نچرالم🙄بعد من میگم خدایا بیا منو بخور میگن کفر نگو😐

❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤
2824
2823
2791
2779
2792