2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنید

101 بازدید | 16 پست

شوهرم خیلی کینه ای و عقده تیه و سر چیزای الکی ازم کینه گرفته و زندگیمو تلخ کرده.خیلی به خانوادش اهمیت میده و منو نمیبینه حتی مریض هم بشم منو دکتر نمیبره ولی خانوادشو چند بار میبره همیشه یا سر کاره یا پیش حانوادش پیش من نمیاد اصلا.چیکار کنم؟؟خیلی لجبازه حاضر به صحبت و گفتگو نیشت و فقط توهین میکنه و دلمو میسوزونه.اگه مشاور تلفنی خوب و مطمئن میشناسین معرفی کنین چون آخرین راهمه.دیگه راخی برام نمونده ک امتحان نکرده باشم.خدا خیرتون بده

1480مشاوره تلفنیه

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایقدر حساس نباش تا کم کم برگرده هرچی از خانوادش بد بگی بدتر میشه همشون رو خانواده شون حساسن اگه قرار بود این طوری باشه چرا ازدواج کرد والا بعصی از پسرها زن نمیگیرن حق دارن خانوادشون میشناسن بزور زنشون میدن اخرشم نمیزارن بره به زندگیش برسه بیچاره دخترمردم

ایقدر حساس نباش تا کم کم برگرده هرچی از خانوادش بد بگی بدتر میشه همشون رو خانواده شون حساسن اگه قرار ...

خدا جوابشونو بده.خانواده دامادش با دخترش ایین کارو کنن میفهمه.حالا خدا خودش هرطور صلاح میدونه جواب بده انشالله

اتفاقا خیلی سعی در صمیمی شدن و خودشیرینی دارم ولی نبینه چه فایده.دلش با من نیست حسش میکنم

ادم قشنگ خودش میفهمه مشکل از چیه.... اگه واقعا غر نمیزنی پس باید رو اون کار کنی... گاهی وقتا اصلا لازمه نباشی تو دیدش تا دیده بشی... تا خودش بیاد سراغت... بهش نچسب

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

ادم قشنگ خودش میفهمه مشکل از چیه.... اگه واقعا غر نمیزنی پس باید رو اون کار کنی... گاهی وقتا اصلا لا ...

اتفاقا جدیدا این کارو میکنم ولی گفتم ک اونقد لجبازه تا ده روزم خودم نرم سراغش خودش نمیاد.آخر خودم طاقت نمیارم میرم پیشش ولی پشیمون میشم هربار چون خیلی محل نمیذاره تحقیر میشم و دست از پا دراز تر برمیگردم.البته غر ک میزنم انقد ک باهام حرف نمیزنه آخر حرفام تبدیل به غر میشه