2821
2789
عنوان

کرونا🥵

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 26 پست
نترس ور زده دکتره کمردردش کجا بود اخه این بیماری تنفسیه ور ور زیاد میکنن تامردم رو سکته بدن بدتر دست ...

بخدافامیل ماهم همینجورسکته کردمردازترس کرونا.دکترا ترسوندنش...بخدامن بدترشدم.

❤خدایاشکرت❤خدایاهمه مریضاروشفابده...هوای ماروهم داشته باش..نوکرتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عااا خب من تمام علایم دارم ک

بخدا دکترعفونی...بود میگع ازدست دادن حس چشایی یابویایی علائیمشه حتی میگف موردبوده ازپوستش فهمیده کروناگرفته ..دردکتف یاهمون پشت علائمشه شبکه خبرببین هرروزدکارمیارن حرف میزنه.این ویروس موزییه ی بچه ها توروخدامراقب باشین

شوهرمم همین میگه.میگه هرکی هرچی بگه توبایدباورکنی..

ولکن بابا خانومی نترس اصلا ...به حرف دکترا بخوای گوش کنی دور از جونت باید قبر خودتو بکنی 

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
بچه هاتوروخدادعاکنیدمن خوب بشم بچم کوچیکه😥😭

عه بسه کرونا نداری خیالت راحت فقط از استرس دردات بیشتر شده .استراحت کن بهش فک نکن این دکترا فقط ور میزنن بقران

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
مریض ک نیستن دروغ بگن..بده میگن مراقب باشین..توچین ۵۰نفر بدون علائم یهوبیهوش شدن مردن..ویروسه عجیبیه

اتفاقا مریضن چین چیو راست گفته که اینو راست بگه

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
عه بسه کرونا نداری خیالت راحت فقط از استرس دردات بیشتر شده .استراحت کن بهش فک نکن این دکترا فقط ور م ...

خداکنه عزیزم چیزی نباش،هرچی فک میکنم بدترمیشم😑

اینکه بیماری تنفسیه درست ولی علایم دیگه ای هم داره روی سیستم عصبی تاثیر داره، بدن درد داره، جدیدا میگن التهاب پوست مخصوصا روی پاها حالت سرمازدگی بشه، سفیدی چشم صورتی بشه، اینا همه علامتای جدیدشه

اما استارتر تو که دردت دلیل منطقی داره خیلی هم نترس، ولی مواظب باش و خودتو قرنطینه کن

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
اینکه بیماری تنفسیه درست ولی علایم دیگه ای هم داره روی سیستم عصبی تاثیر داره، بدن درد داره، جدیدا می ...

من فقط بدن درددارم باکمردرد.امروزسونوم دادم‌کیستم دارم.زیادبزرگ نیسش،،،نمیدونم واسه کیسته یانع...من بچمم کوچیکه چطورقرنطینه شم

من فقط بدن درددارم باکمردرد.امروزسونوم دادم‌کیستم دارم.زیادبزرگ نیسش،،،نمیدونم واسه کیسته یانع...من ...

گفتم که برای کمردردتون دلیل منطقی وجود داره، کیست کمردرد میاره، نگران نباش، قرنطینه با بچه و همسرتون، یعنی توی خونه بمونید زیاد استراحت کنید غذاهای مقوی بخورید

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
گفتم که برای کمردردتون دلیل منطقی وجود داره، کیست کمردرد میاره، نگران نباش، قرنطینه با بچه و همسرتون ...

بدن درددارم دعاکنیدچیزی نباش من هیچکس ندارم