2777
2789
عنوان

کدبانوها کمک

94 بازدید | 19 پست

بار اولم بود ماست درست کردم.بعد از دوساعت درشو باز کردم شل بود و بریده بریده.یه سینی گرم کردم و در قابلمه ام گرم کردم پتو پیچش کردم دوباره.ایرادش چی بوده؟الان یه ساعتی هست که باز گذاشتم خودشو بگیره اگه شل بود بازم میشه دوباره بهش مایه بزنم؟اصلا قابل استفاده هست؟حالا شوهر قر قرو باز قرمیزنه.😓😓

خواهرای عزیز صلوات برا سلامتی بچه های من میفرستید😢😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماست رو وقتی روش پتو گذاشتی دوساعت موند اروم بزار تو یخچال میبنده خودشو 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

عیب نداره عزیزم چیزی نشده بزار بمونه چند ساعت 

بعد پنج شیش ساعت بزار در یخچال سرد شه یه گوشه شو بردار آب که انداخت هی جمع کن تا سفت شه

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
دو ساعت کلا؟خیلی بیشچتر باید بمونه دورشو پتو ببیچ بزار یه جای گرم حداقل ۲۴ساعت بعد برش دار

۲۴ساعت ؟؟؟؟؟ترش میشه ما ۲ساعت میزاریم

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
دو ساعت کلا؟خیلی بیشچتر باید بمونه دورشو پتو ببیچ بزار یه جای گرم حداقل ۲۴ساعت بعد برش دار

مادرشوهرم گفت.خودش همیشه اینقدر میزاره.ماستشم شیرین میشه.

زود باز کردی 

دماش رو حالتی که انگشت رو نسوزونه ولی خیلی گرم باشه باید برای هر کیلو شیر یه قاشق ماست بزنی بهتره ماست رو با شیر گرم یه کم قاطی کنی و بزنی

باید حداقل 5   6 ساعت بمونه من که بیشترم میذارم

بعد هم بدون اینکه تکونش بدی یواش بذار یخچال بعد 24 ساعت قابل استفاده ست

غرغروعزیزم اگه نبنده نمیشه کاریش کرد مامانم استادماست درست کردن بود ولی من یادم رفته الان  ت ...

دیدم راه حلی ننوشته بود