2777
2789
عنوان

پریود نشدم

134 بازدید | 20 پست

سلام ب همگی وقت بخیر . من ۲۰ سالمه  و ۱ ساله ک تو اقدامم و امروز روز موئد پریودمه ک تا این لحظه پریود نشم و خدا کنه که نشن. ترشحات تخم مرغی دارم و تخمدان چپم درد میکنه علائم خاصی ام ندارم. بنظرتون امیدوار باشم؟؟؟

خدایا مرسی که حاجت دلم رو دادی و کلی خوشحالمون کردی.  مرسییییی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای منم عین توام، امروز موعدم بود نشدم، تخمدان چپمم درد میکنه، خدا کنه حامله باشبم😭❤️

خدا کنههههه چند وقته تو اقدامی گلم 

خدا کنههههه چند وقته تو اقدامی گلم 

من ۲ ماهه اقدامم، همیشه فک میکردم همون دفعه اول ادم حامله میشه، ماه پیش که پریود شدم اینننقد حالم گرفته شد انگار دور از جان جوان ۱۸ ساله م مرده بود😐

سیکلم بین ۲۵ تا ۲۷ روزه

امروز روز ۲۵مم

تو چطور؟

ختم ۴۰ روز زیارت عاشورا گرفتم تا نی نی سالم به دنیا بیاد☺️
من ۲ ماهه اقدامم، همیشه فک میکردم همون دفعه اول ادم حامله میشه، ماه پیش که پریود شدم اینننقد حالم گر ...

من ۱ سال که تو اقدامم ۲ ماه زوده نگران نباش عزیزم من ۲۹ تا ۳۰ امروز روز ۲۹ م . دعا کن برام قشنگم ایشالا که توم بارداری 

من ۱ سال که تو اقدامم ۲ ماه زوده نگران نباش عزیزم من ۲۹ تا ۳۰ امروز روز ۲۹ م . دعا کن برام قشنگم ایش ...

ای جانم انشالله به حق همین روزه ای که گرفتم جفتمون بارداریم و فردا خبرشو به همدیگه میدیم😭😍

تو اگه پری نشدی یعنی بارداری منم سحر بیبی میزنم

من ۱ سال که تو اقدامم ۲ ماه زوده نگران نباش عزیزم من ۲۹ تا ۳۰ امروز روز ۲۹ م . دعا کن برام قشنگم ایش ...

معصومه جان چیشد؟ باردار بودی؟ من که پریود شدم☹️

معصومه جان چیشد؟ باردار بودی؟ من که پریود شدم☹️

ای جانم عزیزم.  من که هنوز نشدم اگه ۹ م هم پریود نشم یه تست میزنم منم ک هیچ علائمی ندارم .خدا کنه من پریود نشم خیلی ذوق دارم خیلبیییییی