2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گداخته بخور

موادش نارگیل و خرما خارک چرخ شده یه کاسه ابگوشتی 

۷ مغز کوفته شده نصف کاسه ابگوشتی

زعفران دم شده هرچی دوس داشتی بریز 

شکر...بستگی به ذائقه ...نبات مثلا یه کاسه ماستی

ابم بریز توش بزار خوب جا بیوفته  حدود سه چهار ساعت باید بپزه هر دفعه ببین ابش کم نشه نسوزه باید اخر کار ابش کشیده یشه جا بیوفته

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
خونریزی دارم. یه چیزی دفع شد ولی مطمئن نیستم همون بوده یا نه  

من ۵ روز اول خونریزی داشتم لخته هم داخلش بود درد هم نداشتم

روز ششم یه ساعتی درد خیلی شدیدی گرفتم و رفتم دستشویی یه تیکه بزرگ امد بیرون نتونستم خوب نگاه کنم، ولی وقتی اون درد امد سراغم و بعد اون تیکه بزرگ افتاد دردم تموم شد و یه هفته دیگه خونریزی داشتم و قطع شد کامل

درد شدید گرفتی وقتی اون چیز افتاد؟ در حدی که بخوای بری بیمارستان؟

من ۵ روز اول خونریزی داشتم لخته هم داخلش بود درد هم نداشتم روز ششم یه ساعتی درد خیلی شدیدی گرفتم و ...

آره خیلی شدید بود. من دیدمش ببخشید یه لخته خیلی بزرگ اندازه کف دست بود. من بر عکس شما بودم. اول اون درد شدید اومد سراغم. الانم خونریزی دارم

آره خیلی شدید بود. من دیدمش ببخشید یه لخته خیلی بزرگ اندازه کف دست بود. من بر عکس شما بودم. اول اون ...

همون بوده

دکتر برات نوشته واسه سونوگرافی؟ 

یه هفته بعد سقط کامل باید سونو بدی ببینی بقایای جنین نمونده باشه