شکلاتی۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 8437 عنوان تولد شهید پلارک 751 بازدید | 70 پست بچه ها امروز تولد شهید پلارک هست. بیاین بهشون کادو بدیم. ایشون از کرامات بسیار زیادی برخوردارن و مزارشون همیشه بوی گلاب میده و توسل به ایشون بسیار حاجت دهنده اس.من خودم ۱۴ تسبیح صلوات میگم. شما هم هرچقدر در توان تون هست، براشون صلوات بفرستین خیلی 1399/02/07 | 15:34 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92376 رفیق منه ایشون کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
sarazombie عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 6161 سر مزارش رفتم،یقین دارم بوی گلاب الکیه هان!؟ باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
💖a💖a💕a عضویت: 1396/03/04 تعداد پست: 530 به هرچیزی وبه هرکسی بگین توسل کردم حاجت ندادن حتی این شهید عزیز دیگه ناامید شدم
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92376 سر مزارش رفتم،یقین دارم بوی گلاب الکیه عه شما رفتید یعنی عطر گلاب نمیومد؟ کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
شکلاتی۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 8437 دوستان من تاپیک زدم فقط برا تقدیم صلوات به ایشون. لطفا جنجال درست نکنین خیلی
0negar0 عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 7451 سر مزارش رفتم،یقین دارم بوی گلاب الکیه 😐😐مزار ایشون کاملا مرطوب میشه و بوی گلاب تا دو سه متری حس میشهانقد با قاطعیت چیزی رو ک اطلاع نداری تایید نکن
شایسته2033 عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 973 😐😐 مزار ایشون کاملا مرطوب میشه و بوی گلاب تا دو سه متری حس میشه انقد با قاطعیت چیزی رو ک اطلاع ن ... بوی گلاب میده ولی یکی میریزه