2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان منم دومی رو باردارم هی شوهرم میگه باید پسرباشه اخه مگه دست منه  یه دختر دارم که از صدتا پسر شیرین تره اگه ما زن ها نباشیم نسل همین مردا منقرض میشه

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون

منم دختره بچم ظاهرا واکنششون بد نبود ولی میدونم تو دلشون چی میگذره مادرش میگه لباس کهنه مهنه های پسرتو تنش کن تا ییالگی نمیخواد لباس بهری براش هزارتا دختر فدای پسرت اینحوری فک کن بعد شوهرم بهش توپید حالا خودشم دختر تداره ها نمیدونم په مرکشونه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

ان شاءالله نی نیتون سالم به دنیا بیاد و یه خانوم خوشگل باشه

محل نزار منم خانواده شوهرم پسری ان تازه یه ماهمه هنوز سونو دکتر ننوشته برام ولی با روش ابن سینا نی نیمو دختر نشون داد دعا کنید سالم و سلامت بیاد تو بغلم فرقی نداره چی باشه

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ خیر ببینی الهی❤
منم دختره بچم ظاهرا واکنششون بد نبود ولی میدونم تو دلشون چی میگذره مادرش میگه لباس کهنه مهنه های پسر ...

چه بی شرف...می گفتی تو هم فدای شوهرم بشی الهی

[QUOTE=134169698]خدا لعنتشون کنه واقعا ک ادمو اینطوری ناراحت میکنن[/QU

عزیزم دختر خیلی خوبه توراخدا بارداری برای منم دعا کن راستی من هفته ششم هستم دیشب یکم گریه کردم و حرص و جوش خوردم روی بچم اثر داره

[QUOTE=134169698]خدا لعنتشون کنه واقعا ک ادمو اینطوری ناراحت میکنن[/QU عزیزم دختر خیلی خوبه توراخدا ...

سونوگرافی دادی شما؟کی نوشت براتون؟من اولین بارم6 رفتم دکتر ازمایش چکاپ نوشته فقط فعلا

[QUOTE=134169698]خدا لعنتشون کنه واقعا ک ادمو اینطوری ناراحت میکنن[/QU عزیزم دختر خیلی خوبه توراخدا ...

حرص نخور مخصوصا تو هفته های اول ک قرار قلبش تشکیل بشه من سر بچه اول هیچ حرص نخوردم دخترم خیلی خوب صبور و اروم اما برا این یکی خیلی دارن حرصم میدن

چه بی شرف...می گفتی تو هم فدای شوهرم بشی الهی

چطور بگم من اینو 

خیلی بدم میاد ازین رفتارش همه چیش خوبه نمیدونم این رفتارش چیه دلسوز مهربون اون پسرش دختر داره کلی چیز میز براش میخره دوسش داره ولی این حرفارم میزنه منم اول با ناراحتی گفتم این چه حرفیه هر کس جای خودشو داره شوهرمم بش حرف زد خودش شرمنده شد خودش همیشه میگه من یعنی خودش و کس و کارش فدای پسر من بشن یعنی نوش که بچه منه نمیدونم والله 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗