2777
2789
عنوان

بارداری

614 بازدید | 46 پست

سلام

بچه اولم دختر بود الانم ک باردارم فهمیدیم خداراشکر دختر خودم و شوهرم خیلی خوشحالیم من چون خودم تک دختر بودم و تنها بودم و دوست نداشتم دخترمم حس منو تجربه کنه شوهرمم کلا دختر دوس داره ولی خانواده شوهرم خیلی عکس العمل بدی نشون دادن ک چرا  پسر نیست و دلمو شکستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محلشون نزار اونا از طایفه حشمت فردوس هستن عقب مونده و عقده ای ان مهم شوهرتوو دل خودت 

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰

منم بارداری اولمه و دختره و خیلی خیلی خوشحالیم مخصوصا شوهرم چون ۳ تا داداشن و خواهر نداشتن عاشق دختره ولی دو روز پیش فامیل های بیشعورش بدجور دلمو شکستن سپردمشون به خدا 

دخترم زندگیمه...😍👨‍👩‍👧
دو روز اینقدر حرف بیخود زدن دیوونم کردن

دختر خیلی شیرین میشه من واااقعا ذوق زده ام‌! دیروز سونو بودم‌دیدمش الان دلم‌براش تنگ شده😑😑

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

همسرم از وقتی دخترم دنیا اومده میگه اگه ادم مطمئن بود بازم دختر دار میشه شاید به دومی هم فکر میکردم😂😂!دختر خیلی حوبه انشالله سالم باشه  بیخیال بقیه

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
دو روز اینقدر حرف بیخود زدن دیوونم کردن

اهمیت نده. از بس بی شعورن که درک نمیکنند دختر و پسر فرق نداره و خیلی بی شعورترن که درک نمیکنند ای چیزیه که خدا خواسته و دست شما نبوده

خودم خیلی اذیت شدم ک تنها بودم و خواهر نداشتم 

منم خیلی تنهام بچه اول دوست داشتم دختر باشه پسر شد این یکی رو فقط بخاطر دختر داشتن باردار شدم انقدر گریه کردم و از خداخواستم که بهم دختر بده چون بی گس و تنهام