2789
عنوان

ماکارونی

150 بازدید | 15 پست

سلام .ماکارانی با سوسیس درست کردید؟خوب میشه؟سوسیس خونگی دارم اگه خوب میشه باهاش ماکارانی درست کنم برای سحری.ممنون

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با سوسیس😯

چجوری

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
با سوسیس😯 چجوری

منم تو نت دیدم.خرد میکنن و با پیاز و ..‌‌ سرخ میکنن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
با سوسیس تشنت میشه..چون هم تنده هم یکم شور

به نکته ظریفی اشاره کردی

ولی خدایش غذا هاش از همه خواهر شو هاش بهتره اینا از بس حسود بودن 

آشپزی یه چیز سلیقه ای هستش.چه ایرادی داره همبرگر هم مثل گوشته دیگه.

آشپزی یه چیز سلیقه ای هستش.چه ایرادی داره همبرگر هم مثل گوشته دیگه.

میگم که خاله هام از حسودی همش بهش گیر میدن مثلا عادت داشتن زرشک پلو با مرغ برا عید بدن همشون بعد این قرمه سبزی با ماکارونی درست میکرد می گفتن این میخواد به ما توهین کنه اخه ۱۳ روز عید کی مرغ میخوره همش 

من نه منم نه من منم😎
میگم که خاله هام از حسودی همش بهش گیر میدن مثلا عادت داشتن زرشک پلو با مرغ برا عید بدن همشون بعد این ...

به نظر شخصی من مرغ پختن برای مهمونی جالب نیست.یه غذایی مثل قرمه سبزی خیلی بهتره و بیشتر میچسبه.قرمه سبزی هم کار بیشتری داره هم خرج بیشتر.افرین به زنداییتون.