2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم ماه قبل لتروزل و hcg استفاده کردم باردار نشدم این ماه رفتم لتروزل داد گف ۱۲ پریودیت سونو بده چن روز دیگه ۱۲ ام میشه ینی ازین امپولا میده بهم

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
منم ماه قبل لتروزل و hcg استفاده کردم باردار نشدم این ماه رفتم لتروزل داد گف ۱۲ پریودیت سونو بده چن ...

گفته ۱۲سونو؟؟ماه پیش برای hcgگف ۱۴ سونو بده ک بخاطر مریضیه نرفتم...این ماه نگفته کی برم سونو...ینی ب منم میگ ۱۲؟

گفته ۱۲سونو؟؟ماه پیش برای hcgگف ۱۴ سونو بده ک بخاطر مریضیه نرفتم...این ماه نگفته کی برم سونو...ینی ب ...

ی تاریخی نوشت ک میشه ۱۲ ام پریودیم

ماه قبلم ۱۲ ام پریودی سونو دادم

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
چبدونم حتما فرق میکنه دگ...برا کدوم شهرید؟؟

من ایرانشهرم