2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 37 پست
میدونم خوشگله ادم دلش میخواد پسر یا دختر داشته باشه من خیلی پسری بودم شوهرم دختری الانم توراهیم پسر& ...

اصلا به کسی ربطی نداره بچه ی ادم چیه مهمترین افراد پدورمادر نی نی هستندکه بچه شونودوست دارند ان شاءالله بعدی یه فرشته ناز خدابهت بده 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خدا پناه تو راهیت باشه  ان شاا.. بعدیتم هرچی دوس داری باشه  منم دلم پسرمیخواست و الان من ...

انشالله عزیزم هرچی دلت باشه خودت توراهی نازت سلامت باشید

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
فرقی واقعا ندارن تنها فرقش تو شکم زن بارداره همین که بدنیا میان هر دوشون عزیزن  البته تو شکم م ...

اره واقعا فرقی ندارن من قبل بارداریم خیلی دختر پسری میکردم ک اولی باید پسر بشه ولی وقتی باردارشدم گفتم خدایا هیچ فرقی نداره سالم باشه خیل ناراحتم از دست خودم کناشکری کردم چون من توسینم تودست چندسال درگیرشم البته دکتر گفت اصلا خطر ندارهولی ادم خودش دلشور داره 

اصلا به کسی ربطی نداره بچه ی ادم چیه مهمترین افراد پدورمادر نی نی هستندکه بچه شونودوست دارند ان شاءا ...

اره واقعا ربطی نداره اصلا هم مهم نیستن این حرفهای قدیمیا منم جوابشون دادم گفتم شما خودتون دختر بودیدا 

اره واقعا ربطی نداره اصلا هم مهم نیستن این حرفهای قدیمیا منم جوابشون دادم گفتم شما خودتون دختر بودید ...

من همسرم توبارداریام وقتی سونورفتم اول میپرسیدسالمه همین بعضی هابهم میگن دخترفلان دخترفولان مهم منوهمسرم هستیم که عاشقانه وارعاشقشیم بااونکه دوتاپسرداریم همسرم میگه دخترمنه مال منه من برادلخوشی کسی بچه نمیارم

من همسرم توبارداریام وقتی سونورفتم اول میپرسیدسالمه همین بعضی هابهم میگن دخترفلان دخترفولان مهم منوه ...

منم همسرم همینجوری خداروشکر اره واقعا همینکه مادوتا خوشبخت هستیم و خوشحال کافیه بس خداروشکر ک سلامتیم. برام مهم نیتن حرفهاشون 

2827
2791
2779
2792