2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بنده خدایی الان هشت ماهشه بهش میگیم جنسیت چیه میگه معلوم نیست پاهاشو بسته همه مراحل ان تی غربالگری و آنومالی هم رفته بنظرتون راست میگه؟؟؟

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
توکل بخدا ناشکری نیس بقران درد دل

میدونم خوشگله ادم دلش میخواد پسر یا دختر داشته باشه من خیلی پسری بودم شوهرم دختری الانم توراهیم پسر 

ولی فکرشو ک میکنم میگم چرا ادمها اینقدر پسری میکنن مثلا مادرشوهرم همش میگه پسر ناراحتم ازدسشون این حرفهارو میزنن میگن بعدیتم حتما پسر ولی من دوست دارم برای بعدی برم زیر نظر دکتر حتما دختر بشه چون هردومون دختر دوست داریم واینکه جلو همشون گفتم اگر دختر شد خونه هیچ کدومتون نمیارم 

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
تو طب سنتی خط راست نماد پسر و دایره نماد دختره میتونید سرچ کنید من که اعتقاد دارم به این روش

من این روش توی یه کتاب قدیمی خوندم البته نه روی دست روی شکم اگه بچرخه پسره بیادو بره دختره 

مطمئنم این درسته حالا نمیدونم 

به هرحال من اینو خوندم 

میدونم خوشگله ادم دلش میخواد پسر یا دختر داشته باشه من خیلی پسری بودم شوهرم دختری الانم توراهیم پسر& ...

خدا پناه تو راهیت باشه 

ان شاا.. بعدیتم هرچی دوس داری باشه 

منم دلم پسرمیخواست و الان منتظر معجزه ام هرچند غیر ممکنه

ان شاءالله سالم باشه ویه دخمل نازنازی منم دوتاپسردارم اینم یه فرشته که عاشقشم😍😍😍😍

انشاالله دکترکفت درصداینکه دخترباشه زیاده خداحفظ کنه بچه هاتوعزیزم

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
میدونم خوشگله ادم دلش میخواد پسر یا دختر داشته باشه من خیلی پسری بودم شوهرم دختری الانم توراهیم پسر& ...

فرقی واقعا ندارن تنها فرقش تو شکم زن بارداره همین که بدنیا میان هر دوشون عزیزن 

البته تو شکم مادر هم برای پدرومادر عزیزه ب ندرت برای پدرم گاها دلخواه نیست ولی به دنیا میان عاشقش میشن 

2827
2791
2779
2792