سلام من هفته 14 رو تموم کردم و شکمم دوهفته هست بزرگ نشده انگار و شکمم شله. موردی نداره. توروخدا کمکم کنید میترسم چیزی شده باشه. چند روز پیش تو شکمم به قلقلک هایی حس میکردم ولی دوروزه هیچی حس نمیکنم
زوده هنوز من ۲۳ هفتمه تازه شکمم بزرگ و سفت شده بره تکوناشم زوده بعد ۲۰ هفته واضح حس میکنی
امیدوارم چیزی نباشه قبلا سابقه سقط داشتم و از هر اتفاق تازه ای استرس میگیرم توی سونو آن تی 1 بود ولی تو آزمایش مشکوک رفتم سل فری دی ان ای دادم و چندروز دیگه جوابش میاد برا همین مدام استرس دارم
آخه من یکم وزنم بالاس شاید شما لاغری نمیدونم نگرانم
اگه شکم داری نگران نباش من هفته ۲۸ هستم به زور یکم بالای نافم اومده بالا خیلی برا شما زوده که شکم در بیاری مگر اینکه خیلی لاغر باشه نشون بده
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
یه کوچولوشکم داشتم خودم ولی از رولباس معلوم نبود اصلا شکم خودم بالاس اون خیلی پایین دقیقا جای ...
اهان خب همون رحمته کا تا سه چهار هفته دیگه می یاد بالا من به هرکی می گم تیر زایمان دارم تعجب می کنه کلا زیبا جادار مطمعن هستم 😂😂😂