2777
2789

۲۰ میلیون البته بازم باید اندازه دقیق اشپزخونه باشه هایگلاس ایرانی و خارجیشم باهم فرق داره از نظر قیمتی

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

۲۰ میلیون البته بازم باید اندازه دقیق اشپزخونه باشه هایگلاس ایرانی و خارجیشم باهم فرق داره از نظر قی ...

اوههه مای گاددد چفد گرون 

اشپزخونموند خیلی باش 17 متر ک غک نکنم باش 

ام دی اف چقد میش؟ 

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

اوههه مای گاددد چفد گرون  اشپزخونموند خیلی باش 17 متر ک غک نکنم باش  ام دی اف چقد میش؟&n ...

ام دی اف ارزونتره فکر کنم  اما اون ۲۰ ک گفتم حدودی گفتم چون هایگلاس متری ۱ میلیون خورده ای ام دی اف یه ۲۰۰ کمتر 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

من شوهرم اومد ازش میپرسم بهت میگم دقیقشو 

های گلاس ایرانی هم نزن چون ب مرور زرد میشه

من شوهرم اومد ازش میپرسم بهت میگم دقیقشو 

باش عزیزم 

میگم از مامانم پرسیدم میگ اشپزخونه ی حدود 10 متر اینا 

الانم کاببنتامون اهنی 

کلا با اسکلت و اینا عوض کنیم مثلا اسکلت ام دی اف باش خود در کابینت های گلای باش

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

مثلا ترکیب این دوتا اسکلت ها ام دی اق قهوهذای در ها های گلاس سفید 

قشنگه ترکیبش با متراژی ک شما دادید کابینت با ام دی افش میشه ۱۵ میلیون بسته ب مدل مثلا ویترین ،اپن ارگ یا طرح خاصی به قیمتش اضافه میشه