2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از یکشنبه یا ۴شنبه چله یس رو شروع کنی بهتره 

هم صبح خوبه هم شب 

ولی صبح بعد نماز صبح بخونی جزو مستحبات ذکر شده

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..

من برداشتم دیشب داشتم سرچ میکردم دربارش یه چیزایی درباره ی هفت مبین نوشته بود

ولی من که همیشه ساعت ۷ میرم روی پشت بوم خونمون میخونمش 😐

دیگه نمیدونم درسته یانه میخام تا چهل روز بخونم 

ولی ختمش جور دیگه ای هم هست

باقی مانده از دوران کلوپ نی نی سایت😐🖐              توکل سالای عمرم این👈😐 بودم و میمونم                  #حمایت_از _پوکر_فیسان                                           دُدربختیاری😎💪                                                      😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐   تو می تونی ساعت ها بشینی و پشت سر من حرف بزنی خیال بافی کنی قضاوت کنی بهم تهمت بزنی یا حتی فحش بدی اما بهتره بدونی درست همون لحظه ای که تمام وجودت پر از کینه شده؛من توی بهترین کافه ی شهر نشستم و دارم بستنی وانیلی می خورم با تزیین توت فرنگی!  خوشمزه ست؛امتحان کن!😐🖐
از یکشنبه یا ۴شنبه چله یس رو شروع کنی بهتره  هم صبح خوبه هم شب  ولی صبح بعد نماز صبح بخو ...

خانوم من دیروز اولین روزش بود‌..بنظرت دیروزو نادیده بگیرم و از امروز شروع کنم واسه حاجت روایی بهتره؟

خانوم من دیروز اولین روزش بود‌..بنظرت دیروزو نادیده بگیرم و از امروز شروع کنم واسه حاجت روایی بهتره؟

نه عزیزم شما از اول ماه رمضان شروع کردی بخون ادامه اش هم انشاالله حاجت روا میشی

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..