2777
2789
عنوان

بی توجهی همسر 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 92 پست
اتفاقا شما بایدمیرفتی دراغوش همسرت وازشما دلجویی می کردخوددراغوش کشیدن با عث ترشح هورمون اندروفین می ...

دوس دارم اون بیاد سمتم.اخه هروقت خودش سرش درد میگیره بدون اینکه بگه میرم موهاشو ناز میکنم تا یکساعت هم طول میکشه بلکه راحت بخوابه

من توقع دارم اونم مث من رفتار کنع دو طرفه باشع این کارا اگ فقط من ناز بکشم ک نمیشه اون مرده اون باید بیاد سمت من دل منو بدست بیارع 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته حرف شما حالا وقتی شوهربه این شکل عمل می کنه وقدری غرورداره چه ایرادی داره وقتی اقا گفت بیا پیشم رفت درکناراون خوابیدوبعدبراش ناز کردوازدردها برایش گفت اونوقت اقا هم که دیدخانم با این درداومده درکنارش حتما توجه ویژه ای به خواهدداشت.

الهی  نازی فکر کنم سنت کمه خیلی خانما اینطوری هستن.حساس و نازنازی هستن برای همسر.حسایی که می ...

من دوس دارم این ناز کشیدن دو طرفه باشه.سنم کم نیس ۲۷سالمع اما خیلی حساس و زودرنجم اما صبور هم هستم ولی دوس دارم وقتی من نازشو میکشم اونم همینجوری بامن رفتار کنع.بارها بهش گفتم اگ غر زدم نق زدم ناراحت شدم افسردع شدم مریض شدم هیچی نگو فقط خودکار خودت بیا بغلم کن و نازم کن همه اینا خود ب خود رفع میشه اما متاسفانه تو ذهنش هک نمیشه دو ساله ک عقد و نامزد بودیم بارها بهش گفتم اما الان ۸ ماهه ک عروسی کردیم بازم تو ذهنش نمیره نمیدونم چیکار کنم

من دوس دارم این ناز کشیدن دو طرفه باشه.سنم کم نیس ۲۷سالمع اما خیلی حساس و زودرنجم اما صبور هم هستم و ...

بازم بگو:)خیلی باید بگی:)هر باز خوشت میاد ناز بکشه بگو بیا نازمو بکش خوشم میاد:)

ولی اینکه توقع داشته باشی تو سرت درد میکنه اون خوابش نبره زیادیه.من اینو گفتم که حست رو درک میکنم ولی توقع و عکس العمل بیرونی داشتن بخاطرش غیر منطقیه

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
درسته حرف شما حالا وقتی شوهربه این شکل عمل می کنه وقدری غرورداره چه ایرادی داره وقتی اقا گفت بیا پیش ...

اخه دوس ندارم بگم حس بدی بهم دست میده دوس دارم خودش بیاد.میدونم مردا مث ما نیستن اونا باید ب زبون بیاری تا بفهمم اما من خیلی وقت پیش و بارها بهش گفتم بغل تو کارسازه وقتی بغلم میکنی و بوتو میشنوم خود ب خود اروم میشم

هروقت دیدی یه چیزیمع چیزی نگو فقط بشین کنارم بغلم کن بارها بهش گفتم اما نمیره تو ذهنش منم خسته شدم از بس گفتم

میگی چیکار کنیم؟خودمم میدونم مزخرفه میدونم حق با اونه نمیدونم چرا اینجوری میکنم

ااین از دوس داشتن زیاده..من خودم خیییلیییی ب شوهرم محبت میکنم انتظار دارم اونم مثه من باشه اونم خییلیی دوسم داره ولی نمیتونه اندازه خودم محبت کنه ..واسه همین اذیت میشم..این همش از سره وابستگی زیاده..من دوسدارم فقط ماله خودم باشه اصلا دوس ندارم حتی ب بچه کوچیکا برادرش محبت کنه حسودیم میشه😂😂 با اینکه ی بچه هم دارم درس نشدم هنوز..

بازم بگو:)خیلی باید بگی:)هر باز خوشت میاد ناز بکشه بگو بیا نازمو بکش خوشم میاد:) ولی اینکه توقع داش ...

من نمیگم نخوابه 

میتونس منو بغل کنه و بگیرع بخوابع ناراحت نمیشدم اما اینکارو نکرد یه کم دستشو گذاشتم رو سرم بعد ورداشت خوابید😐😐😐نگف بهتر شدی چی شدی هیچی ب هیچی

ااین از دوس داشتن زیاده..من خودم خیییلیییی ب شوهرم محبت میکنم انتظار دارم اونم مثه من باشه اونم خییل ...

وای بخدا منم همینجورم.

خواهرش بوسش میکنه دق میکنم دوس دارم تمام و کمال مال من باشع

بهش گفتم اگ بخای بچه بیاری اونو بیشتر از من دوس داشته باشی بهتره نیاریم باز دعوا میشه😁😁

ااین از دوس داشتن زیاده..من خودم خیییلیییی ب شوهرم محبت میکنم انتظار دارم اونم مثه من باشه اونم خییل ...

دوس داشتن زیادی دلو میزنع

خیلی میترسم از این دوست داشتن زیاد از من زده بشه نمیدونم چیکار کنم همه اینارو میدونم بازم اینجوری میکنم