2777
2789
عنوان

دختر ساده من

522 بازدید | 25 پست

پنج سالشه خیلی سادست البته تو خونه اینطور نیستا زبونش کلی برا من و باباش و مامانبزرگش بلنده میره تو کوچه دختر یکی از همسایه ها که دو سال ازش بزرگتره هربلایی دلش میخاد سرش میاره اینم مثل لال ها فقط نگا میکنه بعد میاد میگه زلفا فلان کرد فلان کرد منم حرص میخورمو جوش میزنمو...زبونم مو دراورده ازبس یادش یادم ازبس گوشزد کردم بهش ولی انگار نه انگار دیروز بازی میکردن روی دستشو لاک مالیده رفته شسته نرفته لک مونده روی دستش عین یه ماه گرفتگی شده لباسشو گل مالیده گفته مامانت میشوره اینم مثل لال ها،،،اینقدر داد زدم سرش که چرااا موهاشو نکشیدی و نرفتی به مامانش بگی یا چرا با جیغ و داد نیومدی پیش خودم.نگین نذار باهاش بازی کنه چون تنها همبازیشه تو این کوچه من نگرانم تو مدرسه نتونه از پس خودش بربیاد و همش اذیتش کنن توروخدا راهنمایی کنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سفارش شما هم درست نبود😕

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

چ فازیه ناموصا مث این میمونه که چاقو رو بدي دسته بچت بگي واسه دفاع از خودت برو شکمشو تیکه پاره کن ، یعني تو میخواي دخترتو قوي بار بیارا ولي حاضري همرو لتو پار کنه تا فردا گوشه گیر نشه یا بهش نگن سوسول .. بنظرت کارت درسته؟ یا اصلا دلیلت منطقیه که میگي تنها همبازیشه و نگیم نذار باهاش بازي کنه؟ من_دیگه_رد_دادم#  

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

به نظرم کار درستی نیست که به بچه بگی جیغ و داد کنه یا مو بکشه باید بهش قدرت نه گفتنو با آرامش یاد ...

نمیدونی وقتی باباش باهاش شوخی میکنه چه کولی بازی درمیاره فقط برا اون دختره لاله

فقط عاشق اون تربیتت شدم وحشی بازی یاد میدی؟بچن خوب بازی میکنن باهم بیخیال بابا کینه یاد بچه نده بهتر بود بهش میگفتی مامان جان لاک مال کجاست؟؟؟مال ناخنه ن روی دست لباستم تمیز نگه دار و اجازه نده کسی کثیفش کنه 

چرا این چیزا رو یاد بچه میدی به اون خانوم بگو بچش و کنترل کنه

من چندین بار گفتم ولی فایده نداشته چندین بار درو قفل کردم زو بچم ولی بازم دخترم میره که بیا بازی کنیم من تا کی باید بره دم خونه مردم که دخترت اینکارو کرده اونکارو کرده