2777
2789
عنوان

معنی این خواب چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 73 پست
عزیزم لطف میکنی  فدات هرطور شده حتی شده دو دقیقه ، همه چراغ ها رو روشن کن و در حموم رو نبند ، ...

مرسی شاید صبح شوهرم بره سرکار موقع صبحونش برم مرسی

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی فداتشم ممنونم گلم چشم 

زنده باشید. هم خودت هم آقات تمرینات تنفسی رو انجام بدین. با کلمه آرام: نفس عمیق بده تو بگو آآآ بعد بده بیرون بگو رااام.

فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (سوره انعام/٤٥)🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر شوروی ریشه ی ظلم کمونیست ها رو از سر ما برداشتی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر منافق خطر حملات تروریستی رو از ما دور کردی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر صدام پوزه اون جلاد رو به خاک مالیدی. 🙏خدایا ما رو از ظلم آمریکا و تحریم و فشار حداکثری نجات بده 🙏به حرمت خون حاج قاسم که میدونم خیلی دوستش داری⁦❤️⁩... 🤲مرگ بر آمریکا🤲
مرسی شاید صبح شوهرم بره سرکار موقع صبحونش برم مرسی

فدات پستم اشتباه تایپی داشت  ، اون بابا رو کیبورد گوشیم زد ببخشید، ولی عشقم باید تا قبل از اذان صبح بری

خداجونم ای کاش بنده هات میدونستن مذهب اگه قبل از مرگ توی زندگیشون تاثیر نداشته باشه ، بعد از مرگ هیچ سودی به حالشون نداره مذهبی بودن یعنی خوشرو بودن ، یعنی هدیه مهربونی به دیگران یعنی مواظب دل ظریف هم باشیم یعنی مرتب و تمیز و شیک باشیم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اگه واقعا قصد امر به معروف داری شخص رو توی یه جای خلوت متوجه اشتباهش کن ولی یادت باشه اگه ذره ای نیتت رو کم کنی یا شاخ شدن یا خودنمایی باشه راه رو اشتباه میری گلم  امر به معروف اگه باعث شکستن دل یا زده شدن از دین باشه نه تنها ثواب نداره بلکه حرامه پس مواظب باش عزیزم،،،،،،،،،،،،،،شمایی که داری میخونی یه لبخند بزن میدونستی با لبخند خیلی زیباتری؟  پس همیشه لبخند بزن مهربون
زنده باشید. هم خودت هم آقات تمرینات تنفسی رو انجام بدین. با کلمه آرام: نفس عمیق بده تو بگو آآآ بعد ب ...

قربونت برم عزیزم لطف کردی

خداجونم ای کاش بنده هات میدونستن مذهب اگه قبل از مرگ توی زندگیشون تاثیر نداشته باشه ، بعد از مرگ هیچ سودی به حالشون نداره مذهبی بودن یعنی خوشرو بودن ، یعنی هدیه مهربونی به دیگران یعنی مواظب دل ظریف هم باشیم یعنی مرتب و تمیز و شیک باشیم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اگه واقعا قصد امر به معروف داری شخص رو توی یه جای خلوت متوجه اشتباهش کن ولی یادت باشه اگه ذره ای نیتت رو کم کنی یا شاخ شدن یا خودنمایی باشه راه رو اشتباه میری گلم  امر به معروف اگه باعث شکستن دل یا زده شدن از دین باشه نه تنها ثواب نداره بلکه حرامه پس مواظب باش عزیزم،،،،،،،،،،،،،،شمایی که داری میخونی یه لبخند بزن میدونستی با لبخند خیلی زیباتری؟  پس همیشه لبخند بزن مهربون
عشقم بیا تلگرام،من ی سرچ هم توی نت بزنم ببینم تعبیرش چیه

تعبیرشو دوستان انجام دادن فدات ، بریم تل باهات امروز حرف نزدم

فدات پستم اشتباه تایپی داشت  ، اون بابا رو کیبورد گوشیم زد ببخشید، ولی عشقم باید تا قبل از اذان ...

اخه خواب ترسناک دیدم به حدی که در اتاق و بستم از ترس حتی نمبتونم برم اتاق  برق ها همه روشنن

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا
ببخشید ولی هرچی تو نت سرچ کردم معنی پیدا نکردم من مامانم فوت کرده و بابام ازدواج کرده خواب دیدم ک ...

اول اینکه جنسیت  بیننده خواب خیلی مهمه  نوربقبر مادرتون بباره خواب مشهد خیلی خوبه اونم بامادرتون ....تااوتجایی ک خوندم وبلدم مادرتون ازاون دنیا تگران  بچه هاشع بویژه شما چون گفتید فقط شما ومدرمادرتون بودین چون توماشین گف بچه هامو اذیت کردی واینا.  وسفر ب مشهدینی بابت نگرانیش ب امامرضاع توسل کرده تا شمارو حفظ کنه و  معنی کفش  کلاینی زن ...شماگفتی خانومی پس ینی ی زن تو زندگیتون هس گفتین گم کردین ک احتمال میره ازاون خوشتون نمیادیا مشکل دارین واینکه مشخصه زن باباتونه. پدرتون گف کفش بپوشید کفش بچگانه ینی بچه زادوولد اگ ازدواج کردیدخودتون صاحب فرزندمیشبن یااینکه زن باباتون بچه دارمیشه احتمالا ولی بیشتر نظرم دواینکه ک خانوم پدرتون صاحب بچه میشه...درکل خواب بدی نیس مادرتون  بفکر شماس ونگران اون زن  

اخه خواب ترسناک دیدم به حدی که در اتاق و بستم از ترس حتی نمبتونم برم اتاق  برق ها همه روشنن

الهی بمیرم عزیزم ترسیدی 

گلم خدای ما مهربونه هیچ چیزی نمیتونه جلوی قدرت خدا رو بگیره پس چیزی نمیتونه بهت آسیب بزنه نفسم

اول اینکه جنسیت  بیننده خواب خیلی مهمه  نوربقبر مادرتون بباره خواب مشهد خیلی خوبه اونم بام ...

واویلاااااا 

من مجردم

ینی بابای من با نوه و داماد بچه

خدا اون روزو نیاره

همچین اتفاقی بیوفته واقعا خودم بچشو نیست و نابود میکنم

مرسی عزیزدلم ممنونم

بازم ببخشید زحمت دادم

خدایا گاهی نگاهی😔😘
الهی بمیرم عزیزم ترسیدی  گلم خدای ما مهربونه هیچ چیزی نمیتونه جلوی قدرت خدا رو بگیره پس چیزی ن ...

خدانکنه عزیزی.. ولی ترسی افتاده به جونم نمیشه تیمم کنم

خدانکنه عزیزی.. ولی ترسی افتاده به جونم نمیشه تیمم کنم

چی بگم فدات ، نمیشه شوهرت رو بیدار کنی؟

واویلاااااا  من مجردم ینی بابای من با نوه و داماد بچه خدا اون روزو نیاره همچین اتفاقی بیوفت ...

فدات بشم ....گفتم احتمالا بچس ....مطمئن باش زن بابات بچه دارمیشه. شدبمن خبربده ببینم احتمالاتم خوب  ازاب دراومده یا نه 😂😂😂ولی خدانکنه. شبت شیک 💖💖💖💖💖💖

چی بگم فدات ، نمیشه شوهرت رو بیدار کنی؟

نه میره سر کار صدتا بهم میگه بیدارش کنم