2777
2789
عنوان

احکام پریود

126 بازدید | 17 پست

چقدر این احکام رو سخت توضیح دادند

لطفا یکی به من کمک کنه بگه فردا باید روزه بگیرم یا نه؟

امشب رفتم دستشویی ببخشید 🙈 همراه ادرار یکی دو قطره خون بود (قراره همین روزا پریود بشم) ولی قبل از دستشویی رفتنم لباس زیرم خونی نشد بعدشم نشد. آیا فردا باید روزه بگیرم یا خیر؟

قبلا شنیده بودم تا وقتی لباس زیر یا پدبهداشتی خونی نشه حکم پریود نداره

در شروع دوران حیض، لازم است خون بیرون بیاید - هرچند کم باشد - و فرق ندارد که خون از مجرای طبیعی‌اش به خودی خود یا به وسیله پنبه و غیر آن بیرون آمده باشد و اگر خون اصلاً بیرون نیامده و فقط در فضای فرج ریخته، حکم حیض بر آن جاری نمی‌شود ولی پس از خارج شدن اولیه خون، در ادامه حیض، خارج شدن خون به بیرون مجرا شرط نیست و لازم نیست در تمام سه روز خون بیرون بیاید، بلکه اگر در باطن فرج، خون باشد کافی است و بودن خون در رحم، کافی نیست و منظور از بودن خون در باطن فرج، آن است که اگر پنبه بگذارد و کمی صبر کند و بیرون آورد خونی شود هرچند به مقدار بسیار کم باشد و چنانچه در بین سه روز مختصری پاک شود - طوری که در بین همه یا برخی از زنان معمول است - باز هم حیض می‌باشد.

تاریختون دقیقه؟

الان آلوده هستید از داخل؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چ توضیحات کسل‌کننده ایه ایتا داری؟ ی گروه تو ایتا هس هرررررر سوالی در مورد حیض استحاضه نفاس جو ...

اسم گروه دما ثلاثه نیست؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

خب پنبه بزارببین خونی میشه یانه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
تاریختون دقیقه؟ الان آلوده هستید از داخل؟

راستش من هیچوقت هیچوقت تاریخشو دقیق حفظ نمیکنم . نزدیکاش که میشد میفهمیدم میخوام بشم.

فقط میدونم قبلا دقیقا ماهی یکبار بود الان دو سه سالیه حس میکنم تغییر کردم یعنی تا یک هفته جلو یا یک هفته عقب هم ممکنه بشه

راستش من هیچوقت هیچوقت تاریخشو دقیق حفظ نمیکنم . نزدیکاش که میشد میفهمیدم میخوام بشم. فقط میدونم قب ...

الان داخل آلوده هست یا نه؟

الان دستمال کاغذی به زور خونی شد 🙈

ببینید اگر از داخل آلوده باشه و حتی ده دقیقه هم پاک نشید در سه روز اول حیض هست

ببینید اگر از داخل آلوده باشه و حتی ده دقیقه هم پاک نشید در سه روز اول حیض هست

وااای ببخشید من متوجه نمیشم یعنی فردا روزه بگیرم اگه بازم دستمال کاغذی خونی شد روزه رو باز کنم؟ 

الان باز امتحان کردم دستمال خونی نشد