2777
2789
عنوان

میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل منی....یعنی وقتی چشمام رو می بندم ده هزار تا عکس وحشتناک میاد تو ذهنم......خیلی زیادی میترسم😭😭😭

ادم دلش سرد نشه❌ وگرنه سردی هوا رو با یه ژاکتم میشه حل کرد.....
مثل منی....یعنی وقتی چشمام رو می بندم ده هزار تا عکس وحشتناک میاد تو ذهنم......خیلی زیادی میترسم😭😭 ...

حس میکنم یهو یه کسی که من ازش میترسم  از یه جایی در میاد همش باید تو هزار تا فیگور بخوابم که خسته شم ...اصلا نمی دونم چمه😭😭😭😭😭

ادم دلش سرد نشه❌ وگرنه سردی هوا رو با یه ژاکتم میشه حل کرد.....
صبح مامانم پا میشه میاد پایین میخوابم تا ظهر

عزیزم اصلا ترس به دلت راه نده.اونا وجود دارن.دوتا بُعد دارن.باید اون دوتا بُعد یکی بشن تا دیده بشن وخداوند تا قیامت این اجازه رو بهشون نمیده.عالم اونا جدا از ماست.اینایی که میگن من دیدم ساخته ی ذهن خودشونه.هیچ انسان معمولی ای نمیتونه ببیندشون.از این به بعد باخیال راحت بگیر بخواب. لاحول ولا قوة الّا بالله العلی العظیم. هیچ خواست و قدرتی بالاتر از قدرت خدای بزرگ و بلندمرتبه نیست.وقتی میترسی خدا رو یاد کن آروم میشی🌷🌷🌷🌷

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی