2777
2789
عنوان

میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشام روشن شد بی وفای من  میای سایت و خبری ازمن نمیگیری بات قهلم

سارا اومدم ی ده دیقه سر بزنم برم بقیه درس الن دو ساعته اینجام ای خهههه دا

چطوری عشق من؟

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...

من توی دانشگاه یه دوستی داشتم فوبیای تاریکی داشت 

۲۶سالش بود و کاملا با اعتماد به نفس با چراغ روشن می خوابید.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

منم تو سن شما همچین توهماتی میزدم کم کم درست میشه.😁بهش فکر نکن.خودتو هم انقد خسته کن که سریع خوابت ببره.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

ایت الکرس بادصدای بلن چند بار بخون هشب هم روز سورهدفلق خیلی خوبع م سوره بقره به ترتیل نه صوت بریز تو. گوشیت بزار تو خونه پخش بشه مخصوصا موفع که خوابی هرچی باشه تحمل نمیکنه در میره

یه دهه شصتی درونگرا
سارا اومدم ی ده دیقه سر بزنم برم بقیه درس الن دو ساعته اینجام ای خهههه دا چطوری عشق من؟

فدات بشم خوشگلم خوبم 

تو چطوری 

دلم برات تنگیده بود

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
همین الان ب جن پشت سریت بگو اینجوری زل نزنه تو صفحه گوشیت

تو دیگه خیلی بدجنسی😅😅😅نگو دختر😅😅😅یازیخ آتدی تومانینا😅😅😅

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
فدات بشم خوشگلم خوبم  تو چطوری  دلم برات تنگیده بود

قورباغررررو    منم سارا جونم سر سحری و افطار دعااا یادت نره عااااااا

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...