tarajoontahajoon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 636 عنوان دندونپزشکی 67 بازدید | 9 پست فردا وقت دندون پزشکی دارم برای ایمپلنت استرس دارم برم همه زن ها میتوانند یک زن واقعی و کامل باشند. یک مادر مورد اعتماد باشند.اگر مرد زندگی شان به اندازه کافی مرد باشد.... 1399/02/07 | 02:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tarajoontahajoon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 636 خب مکه مجبوری وسط کرونا بری نه ۴ ماه پیش رفتم کار گذاشته تو لثه الان برای قالب باید برم همه زن ها میتوانند یک زن واقعی و کامل باشند. یک مادر مورد اعتماد باشند.اگر مرد زندگی شان به اندازه کافی مرد باشد....
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 عزیزم منم چندبار رفتم دندان پزشکی فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
آبجیجون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 21708 نرو ،اونا دنبال پولن و سلامت خودشون براشون مهمه با تجهیزات میان جلو ولی تو، ، این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
tarajoontahajoon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 636 ایمپلنت یعنی چی؟ کاشت دندون داخل لثه همه زن ها میتوانند یک زن واقعی و کامل باشند. یک مادر مورد اعتماد باشند.اگر مرد زندگی شان به اندازه کافی مرد باشد....
tarajoontahajoon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 636 عزیزم منم چندبار رفتم دندان پزشکی کی رفتی؟همسرم میگه اونا تجهیزاتشون استریل شده نگران نباش همه زن ها میتوانند یک زن واقعی و کامل باشند. یک مادر مورد اعتماد باشند.اگر مرد زندگی شان به اندازه کافی مرد باشد....
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 کی رفتی؟ همسرم میگه اونا تجهیزاتشون استریل شده نگران نباش والا تقریبا دو هفته ست میام و میرم فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗