2789
عنوان

اس بدم یا نه

127 بازدید | 6 پست

این چهار  روزه نامزدم هیچی پیامی نفرستاد😐😑🤔

واقعااااا رو اعصاب رفته نمیدونم چکار کنم انگار نه انگار میخایم ازمایش ازدواج  بدیم تا اون چهار روز بیش بم میگف کی میخای ازمایش بدیم وکجا ونظرت چیه ولی این چهار روز هیچی نفرستاد حتا از ازمایش چیزی نگفته تو سرم بش بگم شناسناممو  برگردونه اخه این ۹ روز که برده وقرار ازمایش بدیم ولی تا الان خبری از ازمایش نیس اینو بگم اونا یه شهر دیگن ولی واقعا حس میکنم بم توهین کرده😑 درضمن خودش این چن روز استوری غمگین برا دوست صمیمیش میزاره 😬😫😐 نمیدونم چی شده که اینقد ناراحته برا دوستش 😐😖 ولی بازم دلیل نمیشه که اس نده وتعین تکلیف کنه برا ازمایش

واینو بگم که فقد بنج شنبه جمعه کارش تعطیله ویعنی وقتی میخاد بیاد ازمایش بدیم باید مرخصی بگیره ولی نمیدونم تا الان منتظر چی هس والانم هی استوری برای شفای بیمار میزاره 

بش بگم کی مریضه یا نه 😐😶

درضمن من امشب به بابام گفتم که بشون زنگ بزنه شناسناممو برگردونن 😫😖😐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینو بگم که صبح پدرش بام حرف زده وگف کی میخاید ازمایش بدید من شاخ در اومد برام 😬 یعنی خودش از بسرش ...

حالا فکر و خیال نکن..یه پیام چیزی ازت کم نمیکنه..نهایتا بعدش اگه اونجوری که باید پیش نرفت یه فکر اساسی بکن