ببخشید من پری روز پاک شدم غسل کردم باز بعدازظهر یه لک خیییللی کوچولو دیدم دوباره موقع سحر رفتم غسل کردم.روزه گرفتم دیروز.بعد موقعی ک رفتم دستشویی خودمو خشک کردم ترشح سفید داشتم یه ذره خیلی کم هم قهوه ای بود ولی خون نبود.روزم باطل شده یعنی؟دوباره نیاز دارم غسل کنم یا نه
باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
دورم هفت روزست.غسل کردم روغسهشتم لک دیدم.دوباره غسل کردم.بنظرتون اون لک قهواه ای هم غسل لازم داره خی ...
اگر سختته غسل کنی غسل نکن ولی روزه رو بگیر فوقش فردا زنگ زدی مطمئن میشی غسل واجبی یا نه؟ حتی کسی که جنابت گردنشه اگر نتونست غسل کنه باید تیمم کنه روزه شو بگیره
گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙