2777
2789
عنوان

سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 23 پست
اگر دوره هاتون هفت روزه هست ،استحاضه محسوب میشه و چون کم هست قلیله هست که برای روزه داری مشکلی ایجاد ...

خب خداروشکر پس روزم قبوله نیازی نیس دوباره غسل کنم

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
دورم هفت روزست.غسل کردم روغسهشتم لک دیدم.دوباره غسل کردم.بنظرتون اون لک قهواه ای هم غسل لازم داره خی ...

اگر سختته غسل کنی غسل نکن ولی روزه رو بگیر فوقش فردا زنگ زدی مطمئن میشی غسل واجبی یا نه؟ حتی کسی که جنابت گردنشه اگر نتونست غسل کنه باید تیمم کنه روزه شو بگیره

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله،استحاضه قلیله برای نماز هم نیاز به غسل نداره

ممنون عزیزم

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
 استحاضه قلیله غسل نمیخواد

من از دفتر مکارم که پرسیدم میگه تا ده روز هر لکی باشه حیضه

اما وسطش که پاکی باید غسل کنی نماز بخونی

حتی ب اندازه ی یه نماز اگه پاک باشی

من اخر دوره هام روزی دوبار گاها میرم حموم😭😭😭😭

تهرونیا!یه سوال    چرا شما به آلوچه سبز میگید گوجه سبز؟😮😮😮
من از دفتر مکارم که پرسیدم میگه تا ده روز هر لکی باشه حیضه اما وسطش که پاکی باید غسل کنی نماز بخونی ...

شما که زیاد براتون پیش میاد ،شاید ولی کسی که همیشه هفت روزه هست و خیلی به ندرت لکه بینی پیدا میکنه استحاضه محسوب میشه 

البته شاید مراجع هم فرق داشته باشن