2777
2789
عنوان

سوال شرعی

240 بازدید | 23 پست

ببخشید من پری روز پاک شدم غسل کردم باز بعدازظهر یه لک خیییللی کوچولو دیدم دوباره موقع سحر رفتم غسل کردم.روزه گرفتم دیروز.بعد موقعی ک رفتم دستشویی خودمو خشک کردم ترشح سفید داشتم یه ذره خیلی کم هم قهوه ای بود ولی خون نبود.روزم باطل شده یعنی؟دوباره نیاز دارم غسل کنم یا نه

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

مامانایی که کلاس اولی دارند یا فرزندشون میخواد بره کلاس اول 

یه کانال با کلی کاربرگ  تدریس صفحه به صفحه  و هر انچه که لازمه یه مامان کلاس اولی برای فرزندش اماده کنه

رفع اشکال درس ها و شیوه های نوین تدریس

avalihaebrahimi@

کانال تلگرام

و اینستا

avalihaebrahimi

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگرتاده روز لک یاخون یا هرچی بیاد حیضه و غسل لازمه

ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف است که توباشیو مراغم ببرد...خدای من چه دارد انکه توراندارد و چه ندارد انکه تورادارد..🤗بیخیال 🤪دنیادورزه باچیزایی که داری خوش باش 🤩به خدا تکیه کنو 😇باشادی زندگی کن 😍پاک زندگی کن ☺️هیچی ارزش اینو نداره خداتو ناراحت کنی⭕️😚هدفت رضایت خداباشه و بس💪 همین خودش ته خوشبختیهههه🤩🥰😍🥳🥳🙋‍♀️♥️♥️

پریودتون چند روزست ؟ 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

دورم هفت روزست.غسل کردم روغسهشتم لک دیدم.دوباره غسل کردم.بنظرتون اون لک قهواه ای هم غسل لازم داره خیلللی کم بود دیگه هم نیومد

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

غسل کن روزه تو هم بگیر فردا زنگ بزن دفتر مراجع حکمشو بپرس دقیق مطمئن شی . 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
به نظر من مشکلی نداره ولی شنیدم تا ۱۰روز هرچی بلشه حیض حساب میشه

منم فک میکنم مشکل نداره چون اصلا خون نبود.خسته شدم دوبار دیروز دوش گرفتم 

منم فک میکنم مشکل نداره چون اصلا خون نبود.خسته شدم دوبار دیروز دوش گرفتم 

غسل که لازم داره الان

چون من پرسیدم

گفت خب خون بوده که رنگشو عوض کرده 

تهرونیا!یه سوال    چرا شما به آلوچه سبز میگید گوجه سبز؟😮😮😮