2777
2789
عنوان

بی بی چک 🥰🥰🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 119 پست
اسی خیلی مراقب خودت باش  تا سه ماه اول استزاحت داشته باش و پله بالاپایین نکن

مرررسی عزیزم 

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله یادم میمونی موقع اذان هم دعات میکنم من واسه دوستمم خیلی دعا کردم شب خواب دیدم بهم گفتن قبول ...

حتمادعام کن.دوست عزیززندگیم قفل شده.همسرم بهترین نیروبوده ولی امروز منفک شده.خیلی ناراحتیم.بخاطرکروناهمه چیزعقب افتاد.دعاکنید همین ماه بره سرکارش.اگ کارش درست بشه میتونیم ب آرزوهامون برسیم...بچه نداریمون یه ور شغل همسرم یه ور😭😭

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
هنو خوب نشده تنبلی هیچ وقت خوب نمیشه

اره خوب نمی شه منم تنبلی دارم کلا سالی ۴ بار پری می شم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

حتمادعام کن.دوست عزیززندگیم قفل شده.همسرم بهترین نیروبوده ولی امروز منفک شده.خیلی ناراحتیم.بخاطرکرون ...

فدات شم الهی درست میشه انشاله همه چیز درست میشه من دلم واست روشنه

به یاری خدا کرونا رو شکست میدیم
یه حس و حالی دارم  دوس داشتم هممون اونجا بودیم و تا صبح دردو دل میکردیم

قربونت برم انشاله خدا حاجت دلتو بهت بده

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍
اره خوب نمی شه منم تنبلی دارم کلا سالی ۴ بار پری می شم 

عزیزم انشالله خوب میشی منم هرماه میشدم اما خب چند روزی اینوراونور 

فدات شم الهی درست میشه انشاله همه چیز درست میشه من دلم واست روشنه

ممنونم مهربونم...خداخودش یه نظری بحال منوهمسرم بکنه.همسرم خیلی امشب داغونه...فقدنمیتونه گریه کنه وگرن من میدونم چ اشوبی تودلشه...همش نگران وام وکرایه خونس...

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
یعنی بدون قرص باردارشدی منم تنبلی دارم خفیف 

دو ماه پیش لتروزل خوردم ولی دوماهههیچ قرضی نخوردم

عزیزم.43هفته چ زیاد

اره گفتن مشکلی نداری می تونی صبر کنی همه روز می رفتم بیمارستان روز اخر دیگه گفتم تورو خدا بچم یه چیزیش می شه اونام بستریم کردن امپول فشار زدن بعد ۵ ساعت همچنان دردم نگرفت کیسه اب پاره کردن یه دفعه ضربان قلب بچه رفت سریع بردن سزارین کردن  ببین بچم پف کرد 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

ممنونم مهربونم...خداخودش یه نظری بحال منوهمسرم بکنه.همسرم خیلی امشب داغونه...فقدنمیتونه گریه کنه وگر ...

فدات شم به شوهرت روحیه بده شوهر منم کار نداره بخدا وامه خونه خرج خونه خیلی داری خدا سلامتی بده شوهرم منو میزاره بخاطر کار میره بندر عباس 

به یاری خدا کرونا رو شکست میدیم
اره گفتن مشکلی نداری می تونی صبر کنی همه روز می رفتم بیمارستان روز اخر دیگه گفتم تورو خدا بچم یه چیز ...

ای جااان خدا حفظش کنه