2777
2789
عنوان

بی بی چک 🥰🥰🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 119 پست
مبارکه مامان خانوم ولی ی سوال تو این شرایط از بیمارستان رفتن نمیترسین☹☹

یک سالو نیمه منتظرم دیگه خدا خواست

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍
من دیگه قبول کردم ک قرارنیس مادربشم...

این چه حرفیه دیوونه☹مشکلت چیه میتونم بدونم؟؟؟

دوستان💝حلالم کنید اگ بدی دیدین حقتون بوداگرم 😊خوبی دیدین محاله دیده باشین اگرم چیزی ندیدین خودتونو ب یک چشم پزشک نشون بدیننن 👀🧚🏻‍♀️باتچکررمرسیجاات😛🏃🏻‍♀️تسبیحم کو؟؟؟😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا دارم می لرزم باورم نمیشه

درکت میکنم منم دوماهه باردارم بچه دوم هست بعدیک سال باردار شدم باورم نمیشد بی بی مثبت شده تا رفتم ازماش دادم بعد باور کردم گریه میکردم از خوشحالی😍😍😍

#ایران🖤
یک سالو نیمه منتظرم دیگه خدا خواست

اهوم ایشالله یه فندق گوگولیه سالمممم و خوشمزه بیاد تو بغلت

دوستان💝حلالم کنید اگ بدی دیدین حقتون بوداگرم 😊خوبی دیدین محاله دیده باشین اگرم چیزی ندیدین خودتونو ب یک چشم پزشک نشون بدیننن 👀🧚🏻‍♀️باتچکررمرسیجاات😛🏃🏻‍♀️تسبیحم کو؟؟؟😐
مبارکه ...میشه بگید علائم جی دارید؟ دلدرد کمردرد پری دارید یا ن

علاعم خاصی ندارم فقط گاهی دل و کمرم درد میگیره

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍
خوش بحالت برامنم دعاکن این روزا این صحنه رو ببینم یک هفته س بی بی چک حریدم ولی میترسم چک کنم

انشالله عزیزم

شوخی می کنی ۸ ماه منتظر بارداریش بودم دقیقا احساسی که سر اولی داشتم الان هم دارم هر ماه تستم منفی می ...

وا....من ازخداخاستم یه دونه بده دیگه هچوقت بهت رو نمیزنم ک بازم بده.اگ دادی نگه میدارم اگ ندادی اصلا ناراحت نمیشم.ولی...

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
اجی توگفتی لک دیدی توتاپیکای قبلت 🤔چن قطره بود لکه 

آره ولی فرداش پریود شدم

من ی نی نی دارم گوشش هرچی میگم میشه بهش میگم ی نی نی واسه خاله از خدا بخوا وقتی خوابه میگم 

عزیزم😍😍😍😔😔😭😭ممنونم خداحفظش کنه

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
پریودیات چندروزه بوده؟ یعنی 7روز عقب انداختی؟ 

نمیدونم تنبلی دارم زیاد منظم نبود