2777
2789
عنوان

اخ خسته شدم😂😂😂

210 بازدید | 26 پست

بابام از سرکار اومد خرید کرده بود یه کم دوتا نوشابه و یع دوغم تو یع کیسه بود  درو باز کردم خریدارو گذاشت زمین خم شد کفاشو دربیاره یهو خورد به نوشابه ها از پله ها سرازیر شدن لامصبا مگه وایمیستادن من بدو اونا بدو😂😂😂😂 از کت و کول افتادم مثه فش فشه از پله ها میرفتن پایین منم بدوبدو کم مونده بود دیگه التماسشون کنم بگم وایسین 😂بعد دوماه یه حرکتی کرد بدنم😂😂😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

😅😅

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈
🤣🤣🤣🤣🤣🤣خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان !!!😅😅😅😅😅😂😂😂

😂😂😂😂 ممنون ممنون✋✋✋

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)