2777
2789
عنوان

وزنگیری نوزاد شش ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 10618 بازدید | 44 پست
وزن نرمال الان باید ۷۴۰۰ باشه ولی دخترم حدود ۵۵۰۰ تا ۵۶۰۰ شده  قطره مولتی ویتامینای خارجی دادم ...

دکتر گفته باید۷۴۰۰ باشه؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
شیرخشک میدادم ولی دیگه شیشه قبول نمیکنه  قلم از چندماهگی میشه داد؟ سویق چی بگیرم؟؟؟؟

من عصاره قلم گوسفندو از شش ماهگی میدادم به بچم،،کم بده ببین حساسیت نشون نده یوقت،،از یه قاشق شروع کن

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی سوپ و زیاد نده کم تر بده ولی حریره بادام بده البته اماده نخر خودت درست کن موز له کن تخم مرغ و س ...

تخم مرغ تو شش ماهگی زود نیست؟؟؟؟؟ موز میریزم تو سرلاکش

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
خودتونم لاغرید؟؟بعضی وقتا باید به ژنتیک بچه ام نگاه کرد وقتی هیچ راهی جواب نده ولی در کل الان زوده ...

ممنون از نظراتت دوست خوبم ، خودم معمولیم قدم ۱۶۵ وزنم ۶۰ همسرمم معمولیه نه لاغره نه چاقه

شما تجربه داری به نظرت تا چند ماهگی جبران میشه این کمبود وزن؟ من اصلا نمیگم تپلی بشه فقط میخام به نمودار سبز برسه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
شیرخشک میدادم ولی دیگه شیشه قبول نمیکنه  قلم از چندماهگی میشه داد؟ سویق چی بگیرم؟؟؟؟

نمیدونم فکرکنم هشت ماهگی

سویق کودک

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه خودم تو کارت بهداشتش دیدم نمودار وزنگیری خط سبز روی حدود ۷۴۰۰-۷۵۰۰ بود

اشتباه دیدی.وزن نرمال شش ماهگی دوبرابر وزن زمان تولده.

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
ممنون از نظراتت دوست خوبم ، خودم معمولیم قدم ۱۶۵ وزنم ۶۰ همسرمم معمولیه نه لاغره نه چاقه شما ت ...

هر بچه ای متفاوته،ولی هر چقد دیرتر دندون دربیاره بهتره

بعد غذاش چیزای شیرین بهش بده

زرده تخم مرغ حتماا هرروز بهش بده

اگه زرده تخم مرغ براش زیاده و نمیخوره زرده بلدرچین بده

فرنیش که سرد شد یک‌یا دو‌پیمانه سرلاک یا شیرخشک بهش اضافه کن چون میگی شیرخشک تنها دیگه نمیخوره

اخه الانم هنوز خیلی کوچیکه دست ادم تو غذا دادن بسته است

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

وزن دو کیلو و نیم نرمالش روی نمودار پایان شیش ماهگی ۶۵۰۰ هستش و وزن دو کیلو ۵۵۰۰ هست.با این حساب اگه کوچولوه سالمه اصلا نگران نباش.فقط غذاهای مقوی بده مثل ماهیچه و آبش .دختره بزرگ بشه باربی میشه ماشالا🥰🥰🥰

قلم‌نمیدونم عزیزم

اما اینو یکی از کاربرا گذاشته بود برداشتم سفارش بدم برای بچم چندماه دیگه

دخترمن فعلا۵ماهشه

وزن دو کیلو و نیم نرمالش روی نمودار پایان شیش ماهگی ۶۵۰۰ هستش و وزن دو کیلو ۵۵۰۰ هست.با این حساب اگه ...

مرسی از دلگرمیت دوست خوبم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
مرسی از دلگرمیت دوست خوبم

قربونت.مهم سلامتیه .بعضی بچه ها ژنتیکی لاغرن.بچه من لاغر بود انقدر متلک مینداختن بهم ماشالا الان آقایی شده برای خودش.وعده های کوچولو و مقوی بده بخوره