sadaft مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 898 عنوان وزنگیری نوزاد شش ماهه 10618 بازدید | 44 پست سلام مامانا دختر من با وزن ۲۲۸۰ به دنیا اومد چند روز دیگه شش ماهش تموم میشه و وزنش حدود ۵۵۰۰ شدهشیر خودمو میخوره سه هفته هم هست براش غذا سوپ و حریره میدم ولی وزن نمیگیره چکار کنم کسی میتونه راهنمایی کنه؟ خدایا شکرت بخاطر همه چیز 1399/02/06 | 21:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsagoliiiii عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 5651 دکتر ب دوستم گفته بود تو غذاش کره بریز بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.
مرباسابق عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 11818 غذا زیاد بهش نده بیشتر لاغر میشهخیییییلی کم وزن گرفته چرا زودتر به فکر نیافتادی ؟؟ دکترش نگف شیرخشک بهش بدی؟؟ حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
آیهان1373 عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 22177 توسوپش کره بریزاگر الان مجازه براش از سویق هم استفاده کن
sadaft مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 898 توسوپش کره بریز اگر الان مجازه براش از سویق هم استفاده کن میریزم کره ولی انگار فایده نداشته خدایا شکرت بخاطر همه چیز
sadaft مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 898 غذا زیاد بهش نده بیشتر لاغر میشه خیییییلی کم وزن گرفته چرا زودتر به فکر نیافتادی ؟؟ دکترش نگف شیرخش ... چندبار بردمدکتر گفت غذا شروع کنی خوب میشه غذا هم شروع کردم فایده نداشت دکتر قطره هاشم عوض کرد فایده نداشت خدایا شکرت بخاطر همه چیز
مرباسابق عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 11818 چندبار بردمدکتر گفت غذا شروع کنی خوب میشه غذا هم شروع کردم فایده نداشت دکتر قطره هاشم عوض کر ... چه قطره هایی بهش داده؟؟پیش متخصص میبردی؟؟بچه نصف حالت نرمال وزن گرفته مشخصه باید کنار شیر خودت کمکی اممیخور ه حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
آیهان1373 عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 22177 میریزم کره ولی انگار فایده نداشته زودخسته نشو حتما جواب میده
sadaft مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 898 کسی نا حالا بچش این شرایطو داشته؟ خدایا شکرت بخاطر همه چیز
sadaft مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 898 چه قطره هایی بهش داده؟؟پیش متخصص میبردی؟؟بچه نصف حالت نرمال وزن گرفته مشخصه باید کنار شیر خودت کمکی ... وزن نرمال الان باید ۷۴۰۰ باشه ولی دخترم حدود ۵۵۰۰ تا ۵۶۰۰ شده قطره مولتی ویتامینای خارجی دادم هیچ کدوم اثر نکرد اللنم دارم شربت زینک میدم یک هفته استولی قدش خوبه روی نموداره خدایا شکرت بخاطر همه چیز
sadaft مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 898 زودخسته نشو حتما جواب میده اخه تا کی ؟؟؟ تازه شش ماه دوم وزنگیری کمترم میشهیعنی ممکنه تو شش ماه دوم جبران بشه کمبود وزنش؟ خدایا شکرت بخاطر همه چیز
مرباسابق عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 11818 وزن نرمال الان باید ۷۴۰۰ باشه ولی دخترم حدود ۵۵۰۰ تا ۵۶۰۰ شده قطره مولتی ویتامینای خارجی دادم ... خب چی میدادی اسماشون چیبود؟؟در کل غذاش باید شامل نشاسته و چربی باشه هر وعده اش،هر دوساعتم شیر بخورهباید ۸۲۰۰ میبود الان تا شش ماهگی نرمال وزن گیری ماهی یک کیلو هستشسرلاک اگه میخوره بهش بده حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
آیهان1373 عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 22177 اخه تا کی ؟؟؟ تازه شش ماه دوم وزنگیری کمترم میشه یعنی ممکنه تو شش ماه دوم جبران بشه کمبود وزنش؟ سویق همشنیدم خیلی خوبهقلم واین چیزا براش استفاده کننترس بابا جبرانمیشه
rakhshan عضویت: 1396/05/18 تعداد پست: 4425 چندبار بردمدکتر گفت غذا شروع کنی خوب میشه غذا هم شروع کردم فایده نداشت دکتر قطره هاشم عوض کر ... عزیزم بچه ها به غذا که میفتن لاغر میشن .تعجب میکنم دکترت همچین تجویزی کرده.یا س۶یر خودت رو مقویی کن و تا جایی که میتونی بهش بده یا شیر خشک کمکی هم علاوه بر شیر خودت بهش بده.تا ۱ سالگی وزنگیری فقط با شیر هست چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl